© Sporanki 2010

Melih Bostan kupada parladı!

Gençlerbirliği’nin 19 yaşındaki gelecek vadeden hücum oyuncusu Melih Bostan, bu sezon Türkiye Kupası’nda 4 maçta 3 gol, 1 asist ile 4 gollük katkı sağladı.

Genç hücum oyuncusu ligde ise 21 haftada 5 dakika forma giydi.

Türkiye Kupası’nda çeyrek finalin kapısından dönen Gençlerbirliği’nde Melih Bostan kupa performansıyla beğeni topladı. Genç futbolcu, 4 maçta 4 gollük katkı yaparken, sadece Kayserispor maçında skor katkısı yapamadı.

3. turda Burdur MAKÜ karşısında takımın ilk golünü atan Melih, 4. turda Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş. karşısında da 1 gol ve 1 asistlik katkı ile oynadı. Melih Bostan, son 16 turunda Trabzonspor karşısında da unutulmayacak bir gole imza attı.

Kupadaki performansıyla dikkat çeken Melih Bostan, Yatabare ve Oltan’ın arkasında ligde fazla forma şansı bulamadı. Melih, 17. haftadaki Tuzlaspor maçında 86, 19. haftadaki Sakaryaspor maçında ise 89. dakikada oyuna dahil oldu.

Sezon başında bonservisiyle beraber Fenerbahçe’den transfer edilen 19 yaşındaki Melih Bostan’ın bir sonraki satışından sarı-lacivertli kulübün yüzde 50 hakkı bulunuyor.

Haber: GHA

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER