© Sporanki 2010

Mehmet Soylu'dan Ümit Özat'a ağır eleştiriler...

“Kulübü batıranlardan birisi kendisi”

Gençlerbirliği Asbaşkanı Mehmet Soylu, sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan kulübün eski teknik direktörü Ümit Özat’a tepki gösterdi. Soylu, “Yalan yanlış bilgiler veren Ümit Özat’ı kamuoyunun takdirine bırakıyoruz” dedi.

Gençlerbirliği’nde görev yaptıktan sonra maddi-manevi olumsuz etkisi halen hissedilen eski teknik direktör Ümit Özat’ın Twitter ile YouTube üzerinden kırmızı-siyahlı camiaya ve başkan Niyazi Akdaş’a yönelik açıklamaları tepki çekti.

Gençlerbirliği taraftarları sosyal medyadan tepkisini ortaya koyarken, kulübün asbaşkanı Mehmet Soylu da, Özat için, “Kulübü batıran, bugünkü durumuna gelmesine neden olanlardan birisi kendisi. Yalan yanlış bilgilerle kamuoyunu yönlendirmeye çalışıyor” dedi.

Mehmet Soylu:

-Camiamız tarafından her zaman kötü anılan ve anılacak olan Ümit Özat, kendi döneminde yaptıklarını unutmuş olacak ki, kulübümüzün yaşaması için büyük çaba sarf eden başkanımız Niyazi Akdaş’a kadar dil uzatmıştır.

-Niyazi Akdaş, bugün Ümit Özat ve arkadaşlarının yol açtığı tahribatı temizlemek için her tür çabayı göstermektedir. Kulübün en zor zamanında sorumluluk almaktan kaçınmayan birisini oturduğun yerden karalamak bu kadar kolay olmamalı. Kendisini sözleri nedeniyle kınıyorum.

-Ümit Özat’ın kongreye sayılı günler kala bu tip açıklamalar yapması da manidardır. Oturduğu yerden birilerinin sözcülüğünü yapıyor olması da olası. Özat ve arkadaşlarının Gençlerbirliği camiasında bir inandırıcılığı kalmamıştır. Sözleriyle Türk spor kamuoyunu zehirlemesin yeter.

-Daha önce şahsımla olan mahkemeyi de kaybetmiş olan, sözleriyle ve kaçamak cevaplarıyla kimseyi ikna edemeyen, verdiği yanlış bilgilerle renklerimize gönül veren insanları ancak güldüren Ümit Özat’ı kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Kaynak: Gençlerbirliği Haber Ajansı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER