© Sporanki 2010

Mehmet Soylu: “Yalanlara itibar etmeyiniz”

 

Gençlerbirliği Asbaşkanı Mehmet Soylu, son dönemde ortaya çıkan iddialarla ilgili sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak, “Yalanlara itibar etmeyiniz, yalan ve dedikodu ile süreci yolundan saptırmaya çalışanların kulübe bir faydası olmasını kimse beklememeli” dedi.

Soylu’nun açıklamasından öne çıkanlar şu şekilde:

-Bir süredir kulağımıza gelen dedikoduları, ben de büyük bir şaşkınlıkla takip ediyorum. Kulübün birtakım çevrelere satılacağı, kulüp içinde -belli isimleri ima ederek- “akan kokan işler” döndüğü, Başkanımızın bir süredir bahsedilen kişiyle görüştüğü, bu kişinin bugün kulübe bir çanta dolusu parayla geleceği, kulübün adının önüne reklam alınacağı gibi akla izana sığmayan yalanlar, birileri tarafından üretilip dilden dile dolaşıyor. Sizden ricam, bu yalanlara itibar etmeyiniz.

-Bu yalanların taşınmasını sağlayanlar da, aynı bu yalanları üretenler gibi camiaya zarar veriyorlar. Gençlerbirliği zor bir süreçten geçiyor, başkanımız günlerdir camiayı bu zor durumdan en az hasarla çıkarmanın yollarını arıyor. Önümüzdeki günlerde de gerekli açıklamaları yapacak.

-Yalnız birtakım yalan ve dedikodu ile bu süreci zehirle yolundan saptırmaya çalışanların da kulübe bir faydası olmasını kimse beklememeli.

-Söz verdiğimiz gibi, yıllardır türlü bahanelerle kulübe üye yapılmayan gerçek Gençlerbirliklileri -bizi sevsin sevmesin, bize muhalif olsun olmasın- kulübe üye yapmaya, birtakım hesaplarla kulübe üye yapılanların üyeliğini iptal etmeye devam edeceğiz. Kimse bunun altında art niyet aramasın.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER