© Sporanki 2010

Mehmet Soylu: "Kimsenin kulübü Gökçeklere satma gibi bir görüşmesi olmamıştır"

Gençlerbirliği Asbaşkanı Mehmet Soylu, “Gençlerbirliği çıkarları için gece gündüz çalışan birkaç kişiyi ne olur yıldırmayın artık. Varsa söylenecek sözler çıkıp kongrede konuşulur. Bir aday varsa da perde arkasından değil çıkar kongrede aday olur” dedi.

Soylu, Asbaşkan Kubilay Güvenç’in sözlerinin sosyal medyada gündem olması üzerine bir açıklama yaptı. “Kubilay abi üzerinden linç kampanyası yapılıyor. Bunu şahsım adına kınıyorum diyen” Mehmet Soylu’nun açıklamalarından derlediklerimiz şu şekilde:

-Kimsenin kulübü Gökçeklere satma gibi bir görüşmesi olmamıştır. Görüşme, Ankaraspor’un satışı ile ilgili olmuş olup, bunu açıklamama rağmen hala bir bardak suda fırtına çıkarılıyor.

-Gençlerbirliği çıkarları için gece gündüz çalışan bir kaç kişiyi ne olur yıldırmayın artık. Elimizden geldiğince tüm taraftarlarımız bu kulübün zaten üyesi oldu. Varsa söylenecek sözler çıkıp kongrede konuşulur. Bir aday varsa da perde arkasından değil çıkar kongrede aday olur.

-Lütfen herkes Gençlerbirliği kültürüne yakışır şekilde yorum yapsın. Biz hala geçmişin yükü ile uğraşırken ve gece gündüz emek verirken, hakarete varan yazılar ne bize ne de camiamıza yakışmıyor. ‘Taraftara üç beş kuruş verip sustururuz’ diyen başkanı bile savunmak gurur kırıcı.

-Biz hala Mugni, Spirdanoviç borcu ödemek için çırpınırken, Sio ve Jailtona 2 sezonda 5.100.000 Euro para verilirken susanlar, maç başı alan ‘LuaLua neden oynuyor?’ diye hesap soruyor. Biraz insaf biraz sağduyu lütfen. Başka Gençlerbirliği yok.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER