© Sporanki 2010

Mansur Yavaş'tan amatörlere destek sözü

AASKF Başkanı Murat Kandazoğlu ve berabeindeki heyet ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu. 

Ziyaretin ardından yapılan açıklamada; 

"Federasyon Başkanımız Murat Kandazoğlu Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Federasyon Başkanımız Kandazoğlu, amatör spor kulüplerimizin  sorun ve sıkıntılarını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş’ a  ileterek bugüne kadar verdiği destek için teşekkür etti.

Sayın Mansur Yavaş ziyaret nedeniyle yaptığı açıklamada, Amatör Spor Kulüplerinin sorunlarını bildiklerini, amatör sporun çok önemli olduğunu ve mutlaka yerel yönetimler tarafından desteklenmesi gerektiğini belirterek “Gençlerimize ve amatör spora gönül veren kulüplerimize her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Yeni Spor tesisleri ile  ilgili de gerekli katkıları sunacağız .” dedi.

Yapılan ziyarette Federasyon Başkanımız Murat Kandazoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş’a    bugüne kadar amatör spor   kulüplerimize   verdikleri destek ve katkılardan dolayı teşekkürlerini sunarak,  adı yazılı  forma takdim etmişlerdir.

ANKARA AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU " ifadeleri kullanıldı. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER