© Sporanki 2010

Lütfen bu maçı kazanır mısınız?

MKE Ankaragücü, Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor'u konuk edecek. Başkent ekibi nefes almak için bu maçı mutlaka kazanması gerekiyor. 

Eryaman Stadı'nda saat 19.30'da başlayacak haftanın açılış maçını hakem Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. 

Süper Lig'de 7 maça çıkan sarı-lacivertliler, 2 beraberlik, 5 yenilgi yaşadı. Ligde galibiyeti bulunmayan tek takım olan MKE Ankaragücü, 2 puanla 21. ve son sırada yer alıyor.

Geçen hafta Göztepe'ye deplasmanda 3-1 yenilen ve teknik direktör Fuat Çapa'yla yollarını ayıran sarı-lacivertlilerin Trabzonspor maçında başında kulübün yardımcı antrenörü Mustafa Dalcı çıkacak. 

Trabzonspor maçı öncesi cezalı oyuncusu bulunmayan başkent ekibinde, sakatlıkları devam eden Assane Diousse ve Joseph Paintsil son antrenmana katılmadı.

Yeni teknik direktörü Abdullah Avcı yönetimindeki ilk maçında ağırladığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u mağlup ederek 57 günlük galibiyet hasretini sonlandıran bordo-mavililer, bu sezon deplasmandaki ilk galibiyetini almanın mücadelesini Ankara'da verecek.

Karadeniz ekibi, karşılaşmadan galip ayrılması halinde bu sezon ilk kez üst üste iki maç kazanmış da olacak.

Karadeniz ekibinde, Yusuf Sarı'nın sakatlığı bulunuyor.

Karşılaşmanın hemen ardından saat 22.00'de Sporanki You Tube, Twitter ve Facebook hesaplarımızdan karşılaşmanın değerlendirmesini yapacağız. 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER