© Sporanki 2010

“Kulübe yararlı olmaya çalışan evlat rolündeyiz”

Gençlerbirliği'nin başarılı defans oyuncusu Ömürcan: “Kulübe yararlı olmaya çalışan evlat rolündeyiz” dedi. 

Gençlerbirliği’nin 22 yaşındaki sağ beki Ömürcan Artan,  açıklamalarda bulundu. Ömürcan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

-Özellikle son 2 maçta şanssız yenilgiler almıştık. Bursaspor maçıyla şanssızlığı kırdık. Bursaspor'a karşı maça iyi başlayamadık ama ondan sonraki süreçte oyunun kontrolünü tamamen elimize aldık, skoru da bulduk. Umarım önümüzdeki haftalarda da bu şekilde devam eder.

-Gençlerbirliği armasına yakışan futbolu oynadığımızda, yukarılara tırmanabileceğimizi biliyoruz. Kendi potansiyelimizi sahaya yansıttığımızda yukarı sıralara geleceğimize inanıyoruz. Umarım galibiyet serisi yakalarız. Daha önceki gibi bir seriyle yukarı sıralardaki takımları yakalayacağız.

-Küme düşme tehlikesi yaşayacağımızı düşünmüyor, aklımın ucundan da geçirmek istemiyorum. Çünkü bu armaya yakışmıyor. Bu arma, bu ligin arması değil. Biz, Süper Lig camiasıyız. Layık olduğumuz yere en kısa zamanda yükselmek için elimizden geleni yapacağız.

-Bu ligde her deplasman zorlu ama burası çok büyük bir camia. Nereye gidersek gidelim, nerede oynarsak oynayalım, favori biziz. Bandırma maçının da favorisi biziz. Burası Gençlerbirliği, her maçı kazanmak için oynayacağız.

-Takım iyi oynadıktan sonra bireysel olarak her oyuncu çıkış gösteriyor. Her geçen gün üstüne koymaya çalışıyorum. Genç bir futbolcuyum. Ne kadar tecrübe kazanırsam, ne kadar iyi oynarsam, benim için o kadar iyi. Sonuç olarak da bu kulübe yararlı olmaya çalışan evlat rolündeyiz.

-Kupa maçında ligde şans bulamayan genç futbolcular oynadı. Ben de kupa maçından sonra ligde forma şansı bulmuştum. Onlar için iki maçlık kupa serüveni, tecrübe kazanmaları, heyecanlarını atmaları adına iyi oldu. Umarım onlar da ligde şans bulup bize en büyük katkıyı sağlarlar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER