© Sporanki 2010

Korcan Çelikay, o pozisyonu anlattı

2019 Süper Ligi'nde Ankaragücü ile Beşiktaş arasında oynanan maçın 33. dakikasında tartışmalı bir pozisyon yaşanmıştı. Karşılaşma golsüz, berabere biterken Beşiktaş oyuncusu Mohamed Elneny’nin maç içerisinde Korcan’a yaptığı bu faulde ne kırmızı kart ne de sarı kart görmüştü.

Korcan Çelikay’ın o pozisyon hakkında, "İlk darbeyi aldığımda hareketsiz kaldım. Elimle yüzüme dokundum, çenemi kontrol ettim, boynumu oynatım sonra Allah'a şükür hayattayım dedim. Maç sonuna kadar başım dönüyordu. Maçta kalmaya devam ettim. Pozisyon esnasında top benim kontrolümdeydi” şeklinde ilk darbeyi aldığı anı anlattı.

"KALECİ CESUR OLMAK ZORUNDA"

"Eğer kaleciysen cesur olmak zorundasın. Maç esnasında her karambole her tekmeye ellerinle girmek zorundasın. Dudağım çatladı, kaşım patlamıştı o pozisyon da. Çok trajikomiktir ki ertesi hafta tekrar maça çıktım." dedi.

"KALECİ YALNIZ ADAMDIR"

"Ailem ve arkadaşlarım maçtan sonra hastanede olduğum için aradılar açamadım. Tekrar maça çıkınca iyi olduğumu gördüler geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Belki bu aldığım darbeden sonra futbol kariyerim bitebilirdi. Fotoğrafı kim çektiyse tebrik etmek istiyorum. Bu fotoğraf hayatımda her zaman bir köşesinde duracak” dedi.

Haber: Ses Kocaeli 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER