© Sporanki 2010

Kenetlen, kazan !

MKE Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig’in 38. haftasında Eryaman Stadyumu’nda Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaşacak.

Eryaman Stadyumu’nda saat 20.30’da başlayacak olan mücadeleyi Hüseyin Göçek yönetecek.

38 puanda bulunan Ankaragücü'nün karşılaşmayı kazanıp kümede kalma yolunda avantaj sağlamak istiyor. 

İLK MAÇ GAZİANTEP’İN

Teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde yon haftalarda çıkışa geçen ve kümede kalmak için büyük bir mücadele veren sarı lacivertlilerde tek hedef doksan dakika sonunda üç puanla ayrılmak. İki takımın ligin ilk yarısında iki takım arasında oynanan mücadeleyi Gaziantep Futbol Kulübü 2-0’lık sonuçla kazanmıştı.

Ankaragücü geçen hafta oynadığı son maçta Yeni Malatyaspor'a 2-1 yenilmişti.  Başkent ekibinde tedavilerine devam edilen Torgeir Borven, Aliou Badji ve Atakan Çankaya kendileri için hazırlanan program dahilinde çalışmalarını sürdürürken Helenex Yeni Malatyaspor karşılaşmasında kart görerek cezalı duruma düşen Joseph Paintsil ve Geraldo Gaziantep FK karşılaşmasında forma giyemeyecek.

HAKEM HÜSEYİN GÖÇEK

Hüseyin Göçek’in yöneteceği açıklandı. Hüseyin Göçek’in yardımcılıklarını Yusuf Bozdoğan ve Deniz Caner Özaral yapacak. Maçın dördüncü hakemi Cihan Aydın, gözlemcisi Kemal Çakmak olacak. Bu maçın temsilciliklerini Mehmet Acet, Ali İhsan Sarıyılmaz ve Erhan Şahin yapacak. Bilindiği gibi geçtiğimiz sezon Ankara'da oynanan Başakşehir maçında, durum 1-0'ken hakem Göçek, Ankaragücü'nün 1 nizami golünü vermemiş ve takım maçı 2-1 kaybetmişti. 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER