© Sporanki 2010

Keçiörengücü, Yenikent'te şen 2-0

TFF 1. Ligi’nin 3. hafta karşılaşmaları oynanıyor. Yeni günün açılış maçında Ankara Keçiörengücü, evinde Adanaspor’u ağırladı. Maçın ilk 45 dakikalık bölümünde gol sesi çıkmazken; ev sahibi ekip, ikinci yarının başında bulduğu gollerle 3 puanı kazandı. 

 

Keçiörengücü 2. yarıda açıldı

 

Maçın ilk 45 dakikalık bölümünde kayda değer herhangi bir pozisyon olmazken, ikinci yarısında Keçiörengücü'nün golleri rakip takımda şok etkisi yarattı. İkinci yarının henüz 49'uncu dakikasında Emeka Eze ile öne geçen ev sahibi ekip, Vusal'ın 3 dakika sonra attığı golle farkı 2'ye taşıdı. Maçta daha başka gol olmazken; Keçiörengücü, sezonun ilk galibiyetini Adanaspor'a karşı aldı. 

Fırat Gül yönetiminde ligin ilk 2 haftasında mağlubiyet yüzü görmeyen Adanaspor, sezonun ilk mağlubiyetini Ankara Keçiörengücü'nden aldı. Ligin ilk haftasında Bursaspor'la 1-1, Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalan ekip, 3'üncü haftada Ankara'dan çıkamadı. Keçiörengücü, Eze ve Vusal ile 3 puana uzandı. 

Bu sonuçla birlikte, Adanaspor 2 puanla cumartesi gününü 12. sırada tamamlarken; Keçiörengücü, 4 puanla günü 6. sırada kapattı. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER