© Sporanki 2010

Keçiörengücü, Bolu deplasmanında galibiyet peşinde

Keçiörengücü, Spor Toto Birinci Lig‘in 27’inci haftasında Pazar günü deplasmanda Dyorex Boluspor’un konuğu olacak.

Ligin üst sıraların yakından ilgilendiren mücadele Bolu Atatürk Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak olan mücadeleyi Emre Kargın yönetecek.

Keçiörengcü ligde 46 puanla üçüncü sırada bulunuyor.

 İki takım ligin ilk yarısının 8’inci haftasında Ankara’da karşı karşıya gelmiş o mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona ermişti. 

19. KEZ OYNAYACAKLAR

Ankara Keçiörengücü ile Dyorex Boluspor farklı liglerde olmak üzere toplamda 19 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Boluspor 10 galibiyet alırken Keçiörengücü de 5 kez sahadan galip ayrıldı, 9 müsabaka ise berabere sonuçlandı. İki takımın Bolu’da oynan maçlarında Boluspor 5 galibiyet Keçiörengücü de 2 galibiyet aldı. Ligin ilk yarısında Ankara’da oynanan maçta, taraflar sahadan 1 puanla ayrılmıştı. Ligde 5 maçtır kazanamayan Boluspor, play-off potasından uzaklaşmak istemezken, Ankara Keçiörengücü de 3 maçlık galibiyet serisini devam ettirip 3.sıradaki yerini korumak istiyor. Dyorex Boluspor geçtiğimiz hafta Tuzlaspor deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönerken, Ankara Keçiören gücü kendi evinde Altınordu’yu 4-0 mağlup etti.

Maçı Emre Kargın’ın yönetecek. Emer Kargın’ın yardımcılıklarını Haydar Avcı ile Onur Gülter hakem ikilisi yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi Abdullah Buğra Taşkınsoy, gözlemciliğini Alpaslan Dedeş, temsilciliklerini de Ferzende Emre, Bülent Aral ve Gülay Güneş yapacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER