© Sporanki 2010

Kamu Güçlüler platform üyesi akademisyenler Ankaragücü'nü ziyaret etti

Ankaragüçlü bürokratlar tarafından oluşturulan Kamu Güçlüler Platformu geçtiğimiz ay ilk ziyaretlerini kulübe gerçekleştirmişlerdi. Bugün ise Platform İcra Kurulu Üyeleri ile birlikte Platformun kurucuları arasında yer alan bir grup akademisyen tarafından MKE Ankaragücü kulübüne bir ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyaret çok samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşti. Ziyarette Başkan Yardımcısı Hakan Bilgin, Platformun kurulmasının öncülerinden Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Saral, Yönetim Kurulu Üyesi  Fikret Çimenve Teknik Direktör Mustafa Dalcı ev sahipliği yaptı.

Ziyaret esnasında Teknik Direktör Mustafa Dalcı, şampiyonluğa giden yolda yaşanan gelişmeler ve süreçler hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Yaşanan süreçler anlatılırken, katılımcılar arasında duygusal anlar yaşandı. Bu büyük başarının Yönetim Kurulu ve Teknik Ekibin azimli ve özverili çalışmaları sonucunda geldiği vurgulandı ve çok zorlu rakipler arasından şampiyonluğa ulaşmanın gerçekten takdire şayan olduğu belirtildi.

Platform temsilcisi akademisyenler, kazanılan TFF 1.Lig Şampiyonluğu için Yönetim Kurulu ve Mustafa Dalcı'yı tebrik ederek, her zaman yanlarında olduklarını vurgulayarak, önümüzdeki dönemde Süper Lig’de de büyük başarılar beklediklerini ifade ettiler.

Daha sonra platform temsilcisi akademisyenler tarafından, planladıkları faaliyetler hakkında Hakan Bilgin  ve Yönetim Kuruluna bilgi verildi. Ziyaretin sonunda Kamu Güçlüler Platformu temsilcisi akademisyenlere kulübün formaları hediye edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER