© Sporanki 2010

Kaloğlu: "Kaliteli oyun yoktu, mücadele vardı..."

Sinan Kaloğlu, “Belki bu bir puan bizi ligde tutacak” dedi..

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, 0-0 biten Altay maçının ardından yayıncı kuruluşa ve basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulundu. 

Açıklamaların önemli başlıkları şu şekilde: 

-Öncelikle iki takım futbolcularını da mücadelelerinden dolayı kutluyorum. 4-5 günde bir maç oynuyorlar. Kolay değil. Eyüpspor karşısında modern futbolun gerekli yaparak kaliteli bir futbol oynadık.

-Kendi sahamızda bir avantaj yakalamak istedik. Ligde en iyi savunma yapan takımlardan birisiyle oynadık. Analizlerimiz de bu yöndeydi. Altay bildiğimiz bir takım. Eski takımım. Mücadele eden savunmada kompakt oynayan bir takım.

-Bununla alakalı çalışma yaptık. Çalışmalarda blok arasına oyuncu kaçırmayı denedik ama bunu yapamadık. Maçtan önce fazla zamanımızda yoktu maalesef. Kaliteli bir oyun var mıydı? Yoktu. İki takım adına da mücadele vardı.

-Cılızdan biraz nitelikli pozisyonlarımız vardı. Gol olabilirdi. Biz galip gelmek istiyorduk. İnancımız bu yöndeydi. Burada önemli olan yenilmemek. Bir puan bir puandır. Belki bu bir puan bizi sezon sonunda ligde bırakacak.

-Ç. Rizespor’u deplasmanda yenmeye gideceğiz. Tüm çalışmalarımız bu ligi iyi bir yerde bitirmek. Her maçın zorluğu ayrı olacak ama biz sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz. Bazı ufak tefek eksikliklerimizi görüyoruz. Bunların üstüne biraz daha giderek strateji belirleyeceğiz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER