© Sporanki 2010

Jese Rodriguez’in Ankara’ya geliş İspanya’da geniş yankı buldu

MKE Ankaragücü’nün yeni transferi Jese Rodriguez’e, Ankara’ya gelişinde organize edilen karşılama töreni ülkesi İspanya’da geniş yankı buldu. İspanyol hücum oyuncusu için hava alanına gelen yüzlerce taraftar, tezahürat yaparak, meşale yakmıştı.

Marca gazetesi ‘Rock yıldızı’ yakıştırması yaparken, La Provincia’da ‘Justin Bieber değil; Jese Rodriguez’ ifadelerini kullandı.

Marca gazetesinde ‘Jese’ye Türkiye’de çılgın karşılama’ başlığıyla verilen haberde “Taraftarlar kendisini şehre bir rock yıldızı gelmiş gibi karşıladı” ifadeleri kullanıldı.

DARİUS VASSELL’İ HATIRLATTI

La Provincia’da da haber, İspanyol futbolcunun gelişi görüntüleriyle birlikte sunuldu: ‘Meşaleler ve çiçeklerle bir yıldız karşılaması yapıldı. Bir film yıldızı ya da Justin Bieber değil; Jese Rodriguez’ ifadelerine yer verildi.

İspanya’nın dev kulübü Real Madrid altyapısından yetişen, Fransa Ligi’nin en önemli temsilcisi Paris Saint Germain’de de forma giyen 30 yaşındaki forvetin gelişinde ortaya çıkan görüntüler, Ankara’daki Darius Vassell karşılamasını akıllara getirdi. Ankaragücü’ne 2009’da transfer olan yıldız futbolcu başkentte görkemli bir şekilde karşılanmış ve İngiliz basınında geniş yankı uyandırmıştı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER