© Sporanki 2010

İsmet Beltan: “Tribünlere, aranıza döneceğim için mutluyum”

Gençlerbirliği Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Beltan, genel kurul öncesi bir mesaj yayınlayarak, “Tribünlere, aranıza döneceğim için mutluyum” dedi. Açıklamasında hakkını helal eden ve helallik de isteyen Beltan’ın ifadeleri şu şekilde:

-3 Mart Pazar günü büyük camiamız olağanüstü kongresini toplayacak. Şimdiden yeni başkanımıza, yeni yönetimimize üstün başarılar diliyorum. Tüm sıkıntıların, sorunların geride kaldığı; kulübümüzün ait olduğu ve en çok yakıştığı Süper Lig'e döndüğü bir geleceği tüm kalbimle diliyorum.

-Üç sene yöneticilik yaptım. Çalışmalarımızı, hizmetlerimizi sizlere tekrar anlatıp kafanızı ütüleyecek değilim. Hepsi tarih ve Allah huzurunda kayıt altındadır. Tek bir kalbe Gençlerbirliği tohumu ekebildiysek, fazladan tek bir kişiyi stadımıza getirebildiysek, tek bir okulumuzda Gençlerbirliği sevgisini tanıtabildiysek ne mutlu bana.

-Başta sayın Niyaz Akdaş olmak üzere, tüm başkanlarıma, yöneticilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Vefakar, yüksek karakterli Gençlerbirliği taraftarlarını selamlıyorum. Tribünlere, aranıza döneceğim için mutluyum. Ben herkese hakkımı helal ediyorum, sizler de bana hakkınızı helal edin.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER