© Sporanki 2010

İsmail Atasoy'dan, Atakan Çankaya ile ilgili açıklama

Ankaragücü Basın sözcüsü İsmail Atasoy, Sporanki’ye takımıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Son günlerde adı Fenerbahçe ile anılan Atakan Çankaya ile ilgili bilgi veren Atasoy, “Atakan’la ilgili  kulübümüze ulaşan resmi bir teklif yok” dedi.

Atasoy, “Oyuncumuz Atakan ile ilgili bugüne kadar bize resmi bir teklif gelmemiştir. Biliyorsunuz Atakan, Kayserispor maçında talihsiz bir sakatlık geçirdi. Daha sonra bir tedavi süreci geçirdi. Bu sürecin ardından Göztepe maçının öncesinde takımla birlikte çalışmalara başladı. Ancak Trabzonspor maçının öncesinde yine sakatlığı nüksetti ve sahalara dönme süreci uzadı.

Atakan Çankaya yeniden iyileşme sürecinde. Bireysel program dahilinde çalışmalarını sürdürüyor. Antremanların çeşitli kısımlarında da takımla birlikte çalışmalara katılıyor. Kısa süre içinde takıma dahil olacağına inanıyorum. Oynamamasının sözleşmesiyle ilgili bir durumla alakası yok. Zaten bizim hedefimiz Atakan’ın sözleşmesini uzatmak. Oyuncuyla devam etmek istiyoruz” dedi.

Pazar günü oynanacak olan Ankara derbisi üzerine de konuşan Atasoy, “Çok zor bir maç olacağını biliyoruz. Biz şu an bu maça motive olmuş durumdayız. Konyaspor maçının ardından tek hedefimiz bu maçtan galibiyetle ayrılmak. Derbiden 3 puanla ayrılıp, bir an önce düşme potasından kurtulup, üst sıralara doğru çıkmak istiyoruz” dedi...

SPORANKİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER