© Sporanki 2010

İmzalar atıldı, mesajlar verildi !

Gençlerbirliği’nde sportif direktör Baki Mercimek ve teknik direktör Metin Diyadin için kulüp başkanı Niyazi Akdaş’ın da katılımıyla bir imza töreni düzenlendi.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’ndeki törende Sportif Direktör Baki Mercimek ve Teknik Direktör Metin Diyadin için imza töreni düzenlendi. 
Başkan Niyazi Akdaş, Sayman Şahap Yaralı, Basından Sorumlu Asbaşkan Muammer Akyüz, İstanbul Bölgesinden Sorumlu Asbaşkan Kubilay Güvenç, Kamu İlişkileri ve Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Esra Özel de yer aldı. 

Törende konuşulanlar satırbaşlarıyla şu şekilde: 

Başkan Niyazi Akdaş:

-İki arkadaşımız da bizim eski evladımız. Her ikisi isim de gayet uygun şartlarla çalışmayı kabul etti. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.

-Hedefimiz öncelikle Gençlerbirliği’ni, İlhan Cavcav dönemine getirip, sonrasında üstüne çıkartmak.

-Kadro olarak çok eksiğimiz var. Hocamıza teşekkür ediyorum.

Herkes böyle bir kadroyu çalıştırmak istemez. Kendisi de benim gibi Gençlerbirliği sevdalısı. Zor şartlarda bu görevi kabul etti.

-Öncelikle borçtan kurtulup, kurtulurken sportif başarı elde etmek istiyoruz. Bu ikisi de çok kolay değil. Elimizden geleni yapacağız. Bir aile gibi hareket ederek bunun altından kalkmak istiyoruz.

-Gelirlerimizi ortaya koyacağız. Ne kadar transfer yapabiliriz, ne kadar verimli hareket edebiliriz bakacağız. Bütçeyi aşmayacağız. Kredi arayışı içindeyiz. Acil ödemelerimiz var. Bu krediyle acil ödemeleri yapıp sonraki gelirlerimizle krediyi kapatmak hedefimiz olacak.

Sportif Direkör Baki Mercimek:

- Kulübün yönetiminde doğru insanlar olduğunu gördüm. Kulübün bu durumunu görünce sorumluluk almak istedim.Türkiye’ye geldiğim kulübüm. Bu güzel kulübün genetiğini biliyorum. Bu görevi aldıktan sonra geçmişten günümüze ne tecrübem varsa bunu kullanmak istiyorum.

-Yurt dışında çok derin bir ağımız var. Özellikle gurbetçi oyuncular konusunda. İstihbaratımız derin. Yerli ve yabancı çok sayıda oyuncuyla görüşüyoruz. Hocamızla da futbolcular izliyoruz. Belirlediğimiz hedefler var. Önemli bir dönüm noktasındayız.

-Hocamızla beraber bu sene temelleri atacağız. Yarışan ve gelişen bir takım kurmak istiyoruz. 2023 yılında şampiyonluğa oynamak istiyor ve bunun temelini atmak istiyoruz.

Teknik Direktör Metin Diyadin:

-1988’e yılında futbolcu olarak geldiğimde de takım küme düşmüştü. Teknik direktörlüğe de Gençlerbirliği Oftaş ile başladım. Gençlerbirliği’nin tüm dengelerini biliyorum.

-Altyapıya bakışımız tarihimizde var. Bunu harekete geçirmemiz gerekli. Genç bazı iyi oyuncularımız var. O bölgelere transfer de düşünmüyorum. Alacağımız oyuncu gençlerin önünü kapatabiliriz. Boşalmış bir takım var. Çocukların da değer kazanması için doğru ve iyi bir kadro yapmak gerekli.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER