© Sporanki 2010

İlhan Cavcav ölümünün 7. yılında kabri başında anıldı

Türk futbolu ve Gençlerbirliği’nin duayenlerinden İlhan Cavcav, vefatının 7. yıl dönümünde kabri başında anıldı.

Cebeci Asri Mezarlığı’ndaki anma törenine Gençlerbirliği yönetim kurulu üyeleri, divan kurulu üyeleri, A Takım teknik direktörü, eski futbolcular, altyapı oyuncuları ve kulüp personeli katıldı.

Anma töreninde konuşan Gençlerbirliği İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkan Mehmet Soylu:

“Gençlerbirliği camiası olarak efsanevi Başkanımız İlhan Cavcav’ı vefatının 7. yılında anmak için toplandık. Aynı zamanda geçtiğimiz Kasım ayında kaybettiğimiz bir diğer efsane Başkanımız Hasan Şengel’i de kabri başında andık. Tekrardan değerli başkanlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

Asbaşkan Soylu, Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş’ın istifasıyla ilgili olarak ise şunları söyledi:

“Başkanımız, yönetim kuruluna istifasını daha önceden iletmişti. Ancak takımımızın hem ligde hem de kupada önemli maçlara çıkacak olmasından dolayı istifayı tekrar düşünmesini istedik. Ama başkanımız bu konuda kararlı oldu. Hafta içinde yönetim kurulu toplantısı yapacağız. Takımımızın sonuna kadar yanındayız. Sezon sonuna kadar takımımızı götüreceğiz ve içimizden birini başkan seçeceğiz.”

Cebeci Asri Mezarlığı’ndaki anma töreni, merhum İlhan Cavcav’ın mezarı başında okunan Kur’an-ı Kerim ve dualarla son buldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER