© Sporanki 2010

Hüseyin Aytekin: "Değişim süreci zor ve sancılıdır..."

MKE Ankaragücü Spor Kulübü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin'den alt yapı ile ilgili açıklamalar geldi.

Aytekin yaptığı açıklamada;  "Tandoğan tesislerimizde yaşandığı iddia edilen olay tamamen gerçek dışıdır.Göreve geldiğimiz günden itibaren sportif başarı yanında en önem verdiğimiz konu kulübümüzün kurumsallaşmasıdır.Teknik ekibimiz yurt içi ve yurt dışında en üst liglerde A takım düzeyinde görev almış olup, tüm birikimlerini Ankaragücü ve Türk futboluna kazandırmak adına mücadele etmektedirler.

Değişim süreci zor ve sancılıdır. Bunun farkındayız. Fakat güçlü bir alt yapı için sabırlı bir şekilde prensiplerimizden ve kurallarımızdan ödün vermeden çalışmaya devam edeceğiz. Uygulamaya geçirdiğimiz yeni kuralların tamamı spor bilimi esaslarına göre belirlenmiş olup, birçok Avrupa kulüp altyapısında da yer almaktadır." ifadelerini kullandı. 

Öte yandan Aytekin, Ankaragücü teknik direktörü Mustafa Dalcı üzerine yapılan spekilasyonlar için de bir açıklama yaptı. Aytekin açıklamasında; "Hiç kimse, bir başkasının düşüncesine, inancına, kişiliğine, ailesine hakaret etme hakkına sahip değildir. Eleştiri; olumlu ve olumsuz düşüncelerimizi ifade etmekten öteye geçmemelidir. Üzülerek bu konuyu bir kez daha camiamıza hatırlatma gereği duyuyorum." dedi..

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER