© Sporanki 2010

Hüseyin Aytekin: "Ankaragücü'nde kurumsallığı oturtacağız"

Ankaragücü’nün yeni basın sorumlusu Hüseyin Aytekin göreve hızlı başladı.

Aytekin, göreve başlamasıyla birlikte kulüp içinde gelişen bazı olaylarda hızla Ankaragücü camiasına, sosyal medya hesapları ve resmi site vasıtasıyla bilgilendirmeler yapıldı.

Yeni görevi ile ilgili açıklamalarda bulunan Aytekin; “Sonu şampiyonluk olduğuna inandığımız bu yolda kurumsal olarak en iyisini vermeye çalışacağız. Kurumsallığı oturtacağız. Kendi resmi hesaplarımızdan iletişimi en iyi şekilde sağlayacağız. Ankaragücü çok köklü bir kulüp. Ankaragücü, İmalat-ı Harbiye’den bu yana neler başardı. Ankaragücü’nde takım içinde bir sürü gelişmeler yaşandı, yaşanacak. Biz bundan sonraki süreçte bu gelişmeleri bir süzgeçten geçirerek taraftarlarımıza en güzel şekilde ulaştırmaya çalışacağız” dedi.

Çok önemli projelere imza atacaklarını belirten Aytekin; “Hedeflerimiz var. Ankara’da doğup büyüyen her çocuk kardeşimizin Ankaragüçlü olmasını istiyoruz. Amacımız bu olacak. Biz kulübümüzü, bu kitlelere güzel anlatmak istiyoruz. Çok güzel işlere imza atacağız. Yeni nesillere Ankaragücü’nü çok güzel anlatacağız. Çalışmalarımız daha da artacak. Ama ilk planda amacımız şampiyonluk. Yönetimimiz ve teknik direktörümüzün desteğiyle şampiyonluğa gideceğiz. Yarından itibaren her şey Ankaragücü için daha iyi olacak. Daha şeffaf olacağız.” şeklinde konuştu.

Öte yandan Hüseyin Aytekin kulübün tarihinde önemli bir yeri olan 1929 Hakimiyeti Milliye Kupası finalinde yaşanan olaya atıfta bulunan bir çalışmaya imza attı. Kupa töreninde Efsane Başkan Natık As’ın tarihe geçen “Ellerimiz kirli olabilir, ama alnımız aktır” sözlerini bir kupa ile birlikte çerçeveleten Aytekin bunu basın mensuplarına hediye etti.

SPORANKİ ÖZEL…

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER