© Sporanki 2010

Hüseyin Aşçı: "sonuna kadar mücadele eden bir takım istiyorum"

Ego Spor Kulübü Antrenörü Hüseyin Aşcı: “Kahraman istemiyoruz, takımın kahraman olmasını istiyoruz”

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Spor Kulübü Antrenörü Hüseyin Aşcı, Hentbolhaber.net  ekranlara gelen Hafta Ortası programında açıklamalarda bulundu.

“Kahraman istemiyoruz, takımın kahraman olmasını istiyoruz” diyen Aşcı, antrenörlük felsefesini de açıkladı.

“MÜCADELE ODAKLI BİR TAKIM YARATMAK İSTİYORUZ”
EGO Spor Kulübü Antrenörü Hüseyin Aşcı, takımın başındaki kısa süreyle ilgili şunları söyledi: “Oyuncularım gayret gösteriyorlar. İyi çalışıyorlar. Adaptasyon noktasında sıkıntı çekmedik. Takım savunmasını oturtmaya çalışıyoruz. Oyuncuların yeteneklerini, nerede ne yapabildiklerini görmeye çalışıyoruz. Yönetimimizin bizden beklediği skora değil mücadeleye odaklı bir takım. Böyle bir takım yaratmak istiyoruz. Oyuncularımız da bunun için gayretli.”

TRANSFER
Aşcı: “Fatma Atalar ve Gülsüm Güleçyüz’ün takıma katılması rotasyon açısından bizi çok rahatlattı. İkisi de deneyimli oyuncular, yeteneklerine ve takımdaşlıklarına çok güveniyorum. Biz kahraman istemiyoruz. Biz takımın kahraman olmasını istiyoruz. İki transferimiz de takım olgusuna, takım kahramanlığına katkı sağlayacaklardır. Transfer yapmak istiyoruz. Girişimimiz var. Olumlu sonuçlanmasını ümit ediyoruz. Sayın Başkanımız Taner Özgün ve Orkun Bey ciddi çaba sarf ediyorlar.”

 

AŞCI FELSEFESİ
Aşcı son olarak: “Savunma ağırlıklı bir felsefeye sahibim. Agresif savunma yapan, sonuna kadar mücadele eden bir takım istiyorum. Sonuç önemli değil önemli olan kazanma arzusu içinde olan, birbirine yardım eden, yüzü gülen bir takım istiyorum. Antrenmanda, yolda, maçlarda çok uzun süreler vakit harcıyoruz. Dolayısıyla buranın çok keyifli geçmesi gerekiyor ki ertesi gün idmanına koşarak gelsinler. Bunu yaratmaya çalışıyoruz. Ekip arkadaşlarım sağ olsun bu konuda çok hassaslar, özen gösteriyoruz. Felsefemiz mutlu, yaptığı işten keyif alan bir takım yaratmak. Yüzlerin gülmesini istiyoruz. Gülmeyen, mutlu olmayan, keyif almayan üretemez. Bir de antrenörlükteki felsefem adil olmak, adalet. Çalışanın, mücadele edenin hak ettiği formayı alması… Aslında biz vermiyoruz, sporcular gösterdikleri mücadeleyle, çalışma azmiyle, takımdaşlıklarıyla, samimiyetleriyle, dürüstlüğüyle o formayı alır.”

Kaynak: Hentbol haber.net 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER