© Sporanki 2010

Hikmet Karaman galibiyeti değerlendirdi

Spor Toto Süper Lig’de 28. haftasında MKE Ankaragücü, Galatasaray'ı konuk etti. Ankara Eryaman Stadı'nda oynanan karşılaşmada Ankaragücü, Galatasaray'ı 2-0 mağlup etti.

Karşılaşma sonrası Ankaragücü teknik direktörü Hikmet Karaman açıklamalarda bulundu.

"Maçtan önce kağıt üzerinde Galatasaray'ın ilk 11'i ve kulübedeki hamle gücüne nasıl cevap verebileceğiz. Skordan memnunum. Oyun içerisindeki anlayıştan memnunum ama 90 dakikadan memnun değilim. Oyuncular da galibiyetlerde sarhoşlukta kalıyor. 2-0'dan geri gelebilirler. 1-0 olsa maç 1-1 bitecekti. "

"Rakipten 1 fazlayız daha iyi pas yapmalıyız. Oyuna soktuğum oyuncularda rekabet olmalı. Uzatma bölümünde takım strese girmeyecek. 3 puan önemliydi. Çok ihtiyacımız vardı. Eksikleri geliştirerek maça çıkmalıyız. 4. kez Ankaragücü'ne geldim. Çok büyük camia. Tribünler açık olsa bugün 50 bin kişi olurdu. İyi mücadele ettik. Saba şık bir gol attı ama yeterli değil. Zorlu bir Karagümrük maçı var. Kolay iş yok. Bu uyarıları oyuncularıma da yaptım. Büyük takımı yendik ama eksiklerimiz var. Herkesten çok çalışmamız gerekiyor. Biz geçen hafta kırmızı kart gördük, öyle kırmızı kart görülür mü? Takımı 10 kişi bırakacaksın, paranı almadığın zaman şikayet edeceksin... Önce işini yapacaksın. "

"Farklı bir merkez orta saha çıkardım"

"Herkese başarılar diliyorum. İlk 30 dakika önemliydi. Korcan'ın bir çıkarışı var. Bir de Atila'nın geri pası var. Kızdım, duygusal olarak alınıyor. Gol olsa ne olacak? Galibiyette uzun oynayarak zaman kazandık. Farklı bir merkez orta saha çıkardım. Oyuncular yoruldu, çıkmak istedi. Soktuğum oyuncular katkı yapacak. Biz orta sıradaki takımı değiliz. Yıllardır çalışıyorum, üzülüyorum bazen. Bazı şeyler iyi oyuncularla oluyor. Ben 11 kişi oynuyorsam, rakip 10 kişiyse maç 2-0 ise kiminle oynarsan oyna, maçı kontrol edeceksin."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER