© Sporanki 2010

Haymana Belediyespor Teknik Direktörü Karagöz'den TFF'ye çağrı

Ankara’dan Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek olan takımların belirleneceği play out müsabakaları hafta sonu Yenimahalle Hasan Doğan Stadyumunda oynanacak. Ali Öcal Süper Amatör Ligi’nde başarılı bir sezon geçiren Haymana Belediyespor, play of mücadelesinde play off grubunu ikinci sırada tamamlayarak Bölgesel Amatör Lig için play out müsabakası oynama hakkı elde etti. BAL hedefine bir maç kadar yaklaştı. Yarın Yenimahalle Hasan Doğan Stadında TKİ Spor’la oynayacağı play out maçını kazanırsa gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.

 

Haymana Belediyespor Teknik Direktörü Metin Karagöz gazetemize yaptığı açıklamada imkansızı başardıklarının altını çizerek Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF)bir çağrıda bulundu. Tecrübeli teknik adam BAL liderlerinin 3. Lig’e alındığını belirterek İkinci olan takımların da direk BAL’a alınması talebinde bulundu.

 

Karagöz, TFF’ye yaptığı çağrıda, “BAL liderleri 3.Lig’e alındı. Tam 15 takım. 2. olan takımlar da alınmalı. Ayrıca yerel lig play out takımları da bölgesel lige alınmalıdır.

 

TFF tarafından 21 Nisan’da açıklanan kararla BAL Statüsünde son dakika değişikliği yapıldı. Demek ki oluyormuş. O zaman adalet diyoruz. Yerel lig takımlarını unutmayın futbolun gerçeği bu liglerdir. Bölgesel amatörden düşmeyi kaldırın bu yıl ve bu ligde kalan takımlarla Süper Amatörde play off’ a kalan tüm takımları bir araya getirip 4.Lig’i oluşturun. Ve mutlaka yerel liglere dönülmesi kararı alınmalı. Bölgesel Amatör Lig mutlaka sonlandırılmalıdır. Yüzyılın felaketini yaşadı ülkemiz. Pandemide yaptınız neden olmasın” diye konuştu.

Haber: A.Cevat Uğraş / Anayurt Gazetesi 


 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER