© Sporanki 2010

Haydi Gençlerbirliği !

Spor Toto 1. Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 36. hafta mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Erzurumspor FK ile Gençlerbirliği karşı karşıya gelecek.

Karşılaşma Bursa'da oynanacak. 

Ev sahibi Erzurumspor FK ligde oynadığı 33 maçta 9 galibiyet, 9 beraberlik ve 15 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Sakaryaspor'a 1-0 kaybeden Erzurumspor FK, topladığı 33 puanla 15. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Gençlerbirliği ise ligde oynadığı 33 maçta 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 18 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Bodrumspor'u 2-1 mağlup etmeyi başaran Gençlerbirliği, topladığı 31 puanla 16. sırada yer alıyor.

KALOĞLU 9 PUANLIK MAÇ

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, Erzurumspor FK maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

-Bodrumspor galibiyeti moral ve motivasyonumuzu yükseltti. Biz sürecin içine bakmıyoruz, sürecin sonuna bakıyoruz. Biz maç maç gidiyoruz. Erzurumspor FK maçı rakibimizle olacak bir karşılaşma. 6 puanlık ya da 9 puanlık bir maç diyebilirsiniz.

-Biz iyi hazırlandık, rakibimizi iyi analiz ettik. Kendimizi de iyi analiz ediyoruz. İyi bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. İnşallah galip geleceğiz. Ligde fikstürün boyu kısaldı ve telafisi olmayan haftalardayız.

-Sadece oyuncular için değil, tüm futbolun paydaşları için de makas daraldı. Heyecan da son raddede. Bir an önce biz yerimizden üste çıkıp rakiplerimizi altımıza almak istiyoruz. Bu doğrultuda çalışıyoruz. Kaleci Philipp'in bir cezası var. Onun dışında sakat ve cezalımız yok. Tam kadro çalışıyoruz.

-Herkes için çok dikkatli olunması gereken haftalardayız. Buradaki en ufak hatalar birçok takımın kaderini belirleyebiliyor. Geçen hafta Altınordu-Bandırmaspor karşılaşmasında Ali Palabıyık'ın yaptığı bir hata var ama ben kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum.

-Hakemlerin daha dikkatli olması gerekiyor. Altınordu'nun bu karşılaşmadan aldığı 1 puan belki de sezon sonu neticeyi belirleyecek. Biz Gençlerbirliği camiası olarak ve kendim de hiç bu zamana kadar hakemlere yüklenmedik, hakemlerle ilgili bir açıklama yapmadık.

-Maçtan önce ya da maçtan sonra bu tip açıklamaları yapmadık. Hakemleri etki altına almak istemiyoruz ama hakemlerimizin de son haftalarda çok çok dikkatli olması gerekiyor. Ali hocanın ben iyi konsantre olmadığını düşünüyorum. Çok dikkatli olunması gereken haftalardayız.

HAKEM KARAOĞLAN

Kritik maçta hakem Karaoğlan!

Gençlerbirliği'nin Erzurumspor FK ile 7 Mayıs Pazar günü oynayacağı maçta Sakarya bölgesinden 36 yaşındaki Süper Lig hakemi Atilla Karaoğlan görev yapacak.

Gençlerbirliği, Karaoğlan yönetiminde daha önce 7 maçta 4 galibiyet ve 3 yenilgi aldı.

Bu sezon ilk kez 1. Lig'de düdük çalacak olan Atilla Karaoğlan dün akşam (3 Mayıs) Sivasspor ile Fenerbahçe arasında oynanan Türkiye Kupası maçında görev yapmıştı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER