© Sporanki 2010

Hatipoğlu'ndan İlker Püren ve Mehmet Ak’a jest

Ankaraspor Kulübü Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, sezonun son maçı öncesi güzel bir jest yaptı.

Hatipoğlu, Mavi Beyazlı Takımın Teknik Direktörü İlker Püren ve daha 1461 Trabzon FK Teknik Direktörlüğünü yapan Mehmet Ak’a jest yaptı.

Başkan Katipoğlu, geçen sezon Ankarasporumuz’u çalıştıran ve bu sezon ise 1461 Trabzon FK’nın başında bulunan Mehmet Ak ve Teknik Direktörümüz İlker Püren’e maç öncesi üzerinde isimlerinin yazılı olduğu Ankaraspor forması hediye etti.

Katipoğlu, “Bugün ki karşılaşma benim için çok anlamlı. Bu karşılaşma sadece 2. Lig karşılaşması değil aynı zamanda geçen sezon takımı çalıştıran ve bu sezon takımımızın başındaki iki genç teknik adamın; aynı üniversiteden mezun olmuş iki arkadaşın ve gelecek vaat eden başarılı iki teknik direktörün maçı… İkisine de Ankaraspor’a verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Ankaraspor’un bu formalarına baktıkça bir ömür inşallah bu kulübü hatırlarlar. Rabbim bu iki kardeşimin bahtlarını açık etsin!” ifadelerini kullandı. 

LİG BİTTİ YOLLAR AYRILDI 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ankara spor, teknik direktör İlker Püren ile yollarını ayırdı.

Başkent ekibinden yapılan açıklamada, "Teknik direktörlük görevini yürüten İlker Püren ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık." denildi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER