© Sporanki 2010

Hareketli günlere doğru

Hareketli günlere doğru

Transfer yasağı bulunan Ankaragücü bir yandan yasağı kaldırmak için çabalarını sürdürürken, diğer yandan da kadroya yapacağı takviyeler için hazırlıklarını yapıyor.

Başkent ekibinin görüştüğü, kampa getirdiği, denediği, anlaştığı, anlaşamadığı oyuncular var. Oldukça hareketli ve hummalı bir çalışma sürüyor. Avukatlar, menajerler, futbolcular gelip gidiyor. Fuat Çapa yönetimindeki teknik ekip hem mevcut kadroyu, hem de gelenleri hazırlamaya çalışıyorlar.

Ama en büyük sorun Cerci ve Thomas konusu. Avukat geldi, görüşmeler yapıldı. Adam fiyat düşmüyor. Rakamları bir önceki yazımda yazmıştım. Çok yüksek rakamlar. Ankaragücü yetkilileri fiyat aynı kalsın, parayı vadeye yayalım diyor. Ona da gelmiyor.

Ankaragücü yönetimi bu konuda çaresiz. Bu para ödenecek. Başka bir alternatif yok. Transfer yasağını kaldırmak için paranın ödenmesi lazım.

Öte yandan Afyon kampı aldığımız bilgilere göre oldukça iyi geçti.Tecrübeli teknik adam Fuat Çapa yönetiminde burada 4 maç oynandı ki. Bu rakam diğer tüm Süper Lig takımlarından fazla. Bandırmaspor’a 1-0 yenilen Ankaragücü, Göztepe’yi 2-1 yendi. Ardından 2 İzmir ekibi Menemenspor’la 1-1 ve Altay’da 0-0 berabere kalındı.
Bu maçlarda atılan 3 golün 2’sini Kulusiç’in 1’ini de Kitsiou’nun atması da ilginç. Goller defanstan. Bu Ankaragücü takımının hücumda ne kadar zor durumda olduğunu gösteriyor. Bunun için takviyeler bekleniyor. İşte takviyelerde daha çok buralara yapılacak.

Bir önceki yazımda “sabır” dedik!

Ankaragücü için sihirli kelime sabırdı.

Taraftar sabretti. Bekledi. Bu beklenti biliyorum sıkıntılı oldu.

Ama beklenen gün artık çok yaklaştı.

Bundan sonra uçaklar iner.

Daha sonrası da hocaya kalmış durumda.

Yani önce transfer, sonra lig.

Hareketli günler başlıyor. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER