© Sporanki 2010

Hakem tepkisi!

Gençlerbirliği, Spor Toto 1'inci Lig'in 25'inci hafta mücadelesinde Eryaman Stadyumu'nda konuk ettiği Altaş Denizlispor ile golsüz berabere kaldı. Müsabakanın ardından Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Dalcı değerlendirmelerde bulundu.

Ligde makas daraldıkça oynanacak her maçın daha fazla önem kazandığını belirten Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, mücadele gücü yüksek ve tempolu bir maç olduğunu söyledi. Pozitif yönde futbol oynadıklarını ve pozisyonlar yakaladıklarını kaydeden Dalcı, 'Özellikle ilk yarıda yakaladığımız pozisyonlardan birini değerlendirmiş olsaydık maçın hikayesi çok farklı olabilirdi ama Denizlispor bizi yanıltmadı. Birinci bölge savunması yapıp, genelde kazandıkları toplarla hızlı hücum yapma anlayışları vardı. Sahanın içerisinde güçlü bir mücadele vardı' dedi.

"HAKEM KARARLARI MAÇI KAOS OYUNUNA DÖNDÜRDÜ"

Maçın hakemine eleştirilerde bulunan Dalcı, 7-8 sarı kartın olması gerektiğini belirterek, "Sonlara doğru bu gerginliğin sebebi art arda gelen, bize ve rakibe verilen faullerin ya da kart gösterilmesi gereken pozisyonları devam ettirme kararını verdi. Bu maçın kaos oyununa dönmesine sebep oldu. Hakemlerin buraları daha fazla irdelemesi gerekiyor ya da dersini daha iyi çalışması gerekiyor. Sahanın içerisinde pozitif futbolun oynanması gereken sağlıklı ortamı sağlaması lazım. Lig daralıyor, iki takıma da biraz daha adil davranması gerektiğini düşünüyorum. 1 puan aldık, çok kazanmak istiyorduk, kazanmamız gereken bir maçtı. Lig bittiğinde 1 puanın ne kadar değerli olduğunu göreceğiz. İkinci yarı sıfırdan yapılan bir takım olarak maçta 10 puan aldık. Lig yeni başlamış olsa herhalde play-off'un içerisinde olurduk" ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER