© Sporanki 2010

Hakan Bilgin: "1.Lig hakemler için acemi kışlası"

Ankaragücü Başkan Yardımcısı Hakan Bilgin Tivibuspor’da katıldığı yayında önemli açıklamalar yaptı. Bilgin’in açıklamalarını Sporanki derledi.

Yayında eski Ankaragücü futbolcusu Deniz Kolgu’nun hakem eleştirisi yaparak “Kaotik sezonda hedefe ulaşmak kolay değildi. Hakemlerden sizin da canınız yandı. Takip ediyoruz. “ ifadelerine karşılık Hakan Bilgin yayında hakemler hakkında şu ifadeleri kullandı; “Son 7-8 haftada ciddi olarak hakemlerden canımız yandı. Daha önceden garantileyecekken artık matematiksel olarak  bir beraberliği bekler hale gelmiş olduk. Biz şunu özellikle vurguluyoruz. Geçen haftada başkanımız radyo yayınında söyledi. Tüm kulüpler için adalet istiyoruz. Kimsenin hakkı yenmesin. Ama şunu gördük. TFF 1.lig hakem konusunda acemi kışlasına dönüşmüş vaziyette. Hakemlerimiz biraz dikkatli olurlarsa daha iyi sonuçlar çıkar. Belki de o zaman şu sıralama çok değişik bir halde olmuş olacaktı.”

Ankaragücü’nü başarısından dolayı kutlayan sunuculara karşılık Bilgin, “Ben teşekkür ediyorum. Biz geçen sene Haziran ayında seçildiğimiz zaman 5 yıllık bir hedef koymuştuk. İlk hedefimiz takımı Süper Lige çıkarmak, ikinci hedefimiz Süper ligde kalıcı olmaktı. Başkent’e yakışır güçlü bir Ankaragücü’nü oluşturmayı planlıyoruz. Bu sene ilk hedefimiz kalıcı olmak, 5 sene içinde de Ankaragücü’nün Süper Lig’de ilk 3 sıraya oynayan bir takım hüviyetine getirmeyi planlıyoruz. Dünyaya baktığın zaman şampiyon çıkarmayan tek Başkent’iz. İnşallah biz bunu değiştirmek istiyoruz.”

SPORANKİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER