© Sporanki 2010

Güçlüler; Beştepe'de başladı Kızılcahamam ve Gerede'de devam edecek!

Ankaragücü yönetimi, transfer yasağına konu olan dosyaları çözüme kavuştururken, bir yandan mevcut kadrodaki isimlerle ilgili çalışma yürütüyor bir yandan da dış transferde oyuncularla anlaşıyor.

Gelinen noktada, Alper Potuk ile İbrahim Akdağ takımda tutulmuş görünüyor. İdriz Voca’nın sözleşmesi, alacakları ödendikten sonra kulüp tarafından feshedildi. Kulüp, Kosovalı oyuncunun sözleşmesinde yer alan ‘takımın küme düşmesi halinde kulüp ya da oyuncu tek taraflı fesih hakkını kullanabilir’ maddesini işleme koydu. Kendi ülkesinden bir kulüp ve Türkiye’den Altay’ın ilgilendiği söylenen Tiago Pinto’nun durumu belirsiz. Geraldo, Daniel Lukasik, Stelios Kitsiou, Endri Çekici ve Törger Börven’nin sözleşmeleri sürüyor.

Sarı-lacivertliler, transfer çalışmaları kapsamında, Azerbaycan Ligi ekibi Karabağ’dan 24 yaşındaki forvet Owusu Kwabena, Hatayspor’dan kaleci Akın Alkan ve savunma oyuncusu Yusuf Abdioğlu, Tuzlaspor’dan sağ bek Erdem Özgenç, Keçiörengücü’nden Cem Ekinci ile anlaştı. Yasin Güreler, İshak Çakmak ve kaleci Bahadır Han Güngördü ise rotasyonda değerlendirilecek. 

KAMP PROGRAMI 

Ankaragücü, 2021-2022 sezonu hazırlıklarına geçtiğimiz cumartesi günü teknik direktör Mustafa Dalcı yönetiminde başladı. 

Beştepe Tesisleri’nde başlanan hazırlıklar daha çok çok alt yapı ağırlıklı oyuncularla gerçekleşiyor. Sarı - lacivertliler 6 Temmuza kadar Beştepe'de çalışacaklar. 

Daha sonraki program şöyle: 

9 – 19 Temmuz: Kızılcahamam

22 Temmuz – 1 Ağustos: Gerede 

Başkent ekibi Gerede’deki kampın ardından 3 Ağustos’tan itibaren Beştepe Tesisleri’nde çalışmalarına devam edecek ve lige giriş yapacak.

Ankaragücü, Kızılcahamam ve Gerede'de hazırlık maçları oynayacak. Bu maçların planlaması henüz netleşmedi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER