© Sporanki 2010

Göster gücünü, haydi Ankaragücü !

Ankaragücü sezonun kritik maçlarından birine çıkıyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Kocaelispor'u deviren Başkent ekibi Eryaman Stadı'nda Denizlispor ile karşılaşacak. 

Eryaman Stadı'nda başlama düdüğü saat 19.00'da çalacak, maçı Oğuzhan Çakır yönetecek.

Ankaragücü ise 42 puanla zirveyi paylaşıyor. Sarı - lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Pinto, Erdem ve Zahid takımdaki yerlerini alamayacaklar. Cezalı oyuncu ise yok. 

Denizlispor ligde 19 puanla düşme hattında yer alırken Sakatlıkları devam eden Ismail Aissati ve Hakan Çinemre ile ülkesinin milli takım kadrosunda bulunan Kevın Mayi'nin forma giyemeyecek. 

51.MAÇ

Spor Toto 1.Lig 22.Hafta maçında Ankaragücü, Denizlispor ile karşılaşacak. Başkent ekibi, Denizlispor ile 51. kez rakip olacak. Daha önce oynanan 50 maçta Ankaragücü üstünlüğü göze çarpıyor. 50 maçın 21 tanesini Ankaragücü kazanırken, 19 maç ise berabere bitti. Denizlispor ise sadece 10 maçı kazanabildi. Denizlispor ile geçen sezon Denizli'de oynanan maçı sarı - lacivertliler 2-1 kazanırken, Ankara'daki maç 1-1 sona ermişti.

MUHTEMEL 11

Akın Alkan - Murat, Yusuf, Sinan, Yasin - İshak - Geraldo (veya Ali Kaan - Sağ bek) , Şahverdi, Aatıf, Aryibi - Eren Derdiyok.  

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER