© Sporanki 2010

Gökhan Akkan'a yeniden Milli Takım yolu görüldü!

UEFA Uluslar B Ligi'ne yükselmeyi garantileyen A Milli Futbol Takımı, C Ligi 1. Grup'un son maçında Faroe Adaları'na konuk oldu. A Milli Futbol Takımımız maçı 2-1 kaybetti. Ay-yıldızlı ekibimiz bu şok sonucun ardından rakibi karşısında tarihte bir ilki yaşadı.

Hem Faroe yenilgisi, hem de Lüksemburg beraberliğinin ardından eleştiri okları Alman teknik direktör Stefan Kuntz’a yöneldi. Kuntz ağır eleştiriler aldı.

Ancak en az Kuntz kadar eleştirilen isimlerde vardı. Bu isimler A Milli futbol takımımızın 2 kalecisi Uğurcan Çakır ve Altay Bayındır’dı.

Her 2 kaleci de, faturanın kesildiği isimlerden oldu. 2 kaleci içinde “yetersizler !” eleştirileri yapıldı.

Bu durum gözlerin MKE Ankaragücü kalecisi Gökhan Akkan’a çevrilmesini sağladı. Milli takım geniş kadro havuzunda yer alan Gökhan Akkan, bilindiği gibi transferin son gününde Ankaragücü’ne dönmüştü.

Ankaragücü forması ile ilk kez Sivasspor maçına çıkan Gökhan Akkan, maçta başarılı bir performans sergilemiş ve galibiyette pay sahibi olmuştu.

A Milli takım kalecilerin formsuzluğu ilerleyen dönemde, başarılı performansını sürdürürse  Gökhan Akkan için yeniden Milli takım kapısını açtırabilir.

SPORANKİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER