© Sporanki 2010

Gökalp Üstün, Alper Potuk ile ilgili konuştu

MKE Ankaragücü Basın sözcüsü Gökalp Üstün açıklamalar yaptı.

Üstün, Alper Potuk konusu bizzat başkan Faruk Koca’nın takip ettiğini belirtti.

Üstün, “Transfer yasağı olan bir kulübüz. Öncelikle transfer yasağını kaldırmamız gerekiyor. Bunu aşmak için yoğun çaba sarf ediyorz. Göreve geldiğimizden bu yana 25 milyon TL. Civarı bir kaynak yaratıldı. Bunun devamı gelecektir. Bundan sonra camiamızın desteğini bekliyoruz. Bu kaynaklar kolay yaratılmıyor. Kaynak için pek çok kurumla temas içindeyiz” dedi.  

Medyada adı sıkça geçen Alper ile ilgili de açıklama yapan Üstün, “Alper Potuk ile ilgili gelişmeleri bizzat başkanımız profosyonel bir ekiple yürütüyor. Hassas bir konu. Alper çok değerli bir oyuncu. Geçmiş sezonda iyi bir performansı vardı. Bunun sonucunda da Süper Lig’den teklifler aldı.

Başkanımızın genel bir prensibi var. Bizimle devam etmek istemeyen oyuncularla çok devam etmek taraftarı değil. Ama  gidecekse buraya bir şey kazandırarak gitmesi lazım. Sözleşmelere sadık kalmak lazım. Başkanımız bu işle bire bir ilgileniyor.”ifadelerini kullandı.

Üstün, “Börven, Lukasik, Çekiçi gibi oyuncularımız antremanlara çıkıyor, çalışmalarına devam ediyorlar.” Dedi.  

Son olarak taraftarlara mesaj gönderen Gökalp Üstün, “Taraftarımıza destekleri için teşekkür ediyoruz. Desteklerinin devamını istiyoruz. Sosyal medyada çok ön plana çıkmak istemiyoruz. Kulübü kurumsal bir kimliğe oturmak istiyoruz. Taraftarımız bizi sosyal medya da arıyorlar. Espirililer yapıyorlar. Bu espirilere de ihtiyacımız var. Bana kötü söz bile yazsalar, ben espirili bir şekilde yaklaşacağım. Burada önemli olan Ankaragücü’nün kurumsal yapısıdır” şeklinde konuştu.

SPORANKİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER