© Sporanki 2010

Genler'den öğrencilere bilet jesti

 

Gençlerbirliği Yönetim Kurulu İsmet Beltan, Radyospor’da yayınlanan ‘Üçleme’ programına katıldı. Beltan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

-Bu sezon eski yönetimden kalan finansal sıkıntılarla mücadele ediyoruz. Bu rağmen çok iyi bir noktaya geldik. Çok iyi bir takımımız, çok iyi bir başkanımız var. Biz, bu kadar puan beklemiyorduk. Çok iyi bir takım oluştu. Metin Hocamın çok büyük emeği var.

-İnşallah bu sene play-offtan çıkmak istiyoruz. Özellikle İstanbulspor ve Ümraniyespor maçlarında aynı hakemin hatalarına maruz kaldık. O hatalar olmasa bugün ilk 2 yarışı içindeydik.

-Transfer yasağımız var. Kaldırmak için yönetim olarak gayret ediyoruz.

-Sezon başında takımımız geç oluştu. Adaptasyon sorunu oldu. Sonra toparlandık. 5 maçlık bir seri yaptık. Sonra 3 maç kaybettik. Bu şekilde devam etti. Sakat oyuncularımız var. Metin Hocamız sağ olsun bu sıkıntıların üstünden gelmeyi başarıyor.

-Gençlerbirliği’nin marka halini Ankara’ya, Türkiye’ye duyurmak, kazandırmak istiyoruz. Güzel çalışmalarımız var. Sağlık çalışanlarımız, öğretmenlerimiz ve kadın taraftarlarımız ücretsiz maçlarımızı izleyebiliyor. Taraftarlarımıza çekilişlerle hediyeler veriyoruz.

-Tribünlerimiz için tohumlar atıyoruz. Öğrenci kardeşlerimizin maçları ücretsiz izlemesiyle ilgili düşüncemiz şu an yönetim kurulunda. 12 yaş üzerinde öğrenci kimliği olan herkesi tribünlere getirmek istiyoruz. Gençlerbirliği eski coşkulu taraftar kitlesine ulaşacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER