© Sporanki 2010

Genel menajer Ali Ekber Düzgün!

Gençlerbirliği'nde genel menajerlik görevine Ali Ekber Düzgün getirildi.

Kırmızı-siyahlı kulüpte, geçtiğimiz hafta sportif direktör Emrah Yıldız ile yolların ayrılmasının ardından bu alanı güçlendirmek adına ilk olarak Ali Ekber Düzgün ile anlaşmaya varıldı.

2003 yılında Beştepe'ye adım atan ve altyapı ile Gençlerbirliği Oftaş Spor'da görev yapan Ali Ekber Düzgün, Gençlerbirliği'nde 2013-2015 yılları arasında da genel menajer olarak hizmet vermişti.

Daha sonra bir süre Göztepe'de de çalışan Düzgün, son olarak Fenerbahçe Akademisi'nde Psikolojik Performans Danışmanı Birim Sorumlusu olarak görev yapıyordu.

Gençlerbirliği Futbol Şube Sorumlusu Harun Erol da bu gelişmeyle ilgili olarak Anadolu Ajansı'na yaptığı açıklamada, "Ali Ekber Düzgün, Gençlerbirliği'nde çeşitli görevlerde bulunmuş, kulübü, takımı, camiayı bilen güvendiğimiz bir arkadaşımız. Türkiye Futbol Federasyonunda dersler veriyor. Beştepe'de daha önce de uzun yıllar çalıştı, kulübümüzü, altyapımızı iyi biliyor, futbol sevdalısı. Ali Ekber Düzgün'ün başarılı olacağına ve kulübümüze faydalı, güzel işler üreteceğine, katkı sağlayacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER