© Sporanki 2010

Gençler'de transfer de ne oldu, kim geldi, kim gitti?

Ara transferde 9 geldi, 7 gitti, 3 arttı!

Gençlerbirliği ara transfer döneminde kadrosuna 9 futbolcu takviye etti. Kırmızı-siyahlılarda A takım kadrosunda bulunan 7 isim ayrılırken, yabancı kontenjanı nedeniyle 3 isim de ikinci yarıda forma giymeyecek.

Gençlerbirliği, ara transferde ikisi savunma beki, biri forvet ve altı orta saha oyuncusuyla sözleşme imzaladı. Kırmızı-siyahlılar, transferin son gününde iki yabancı transferi birden yaptı. Gençlerbirliği iki futbolcuyu ise kiralık olarak kadrosuna kattı.

Yeni transferler şu şekilde:

Aias Aosman (Orta saha)

Arda Temur (Sol bek)

Baran Aksaka (Orta saha-kiralık)

Halit Yılmaz (Orta saha)

Jimmy Durmaz (Orta saha)

Elias Durmaz (Orta saha)

Oğuzhan Berber (Sağ-Sol bek)

James Lea Siliki (Orta saha)

Gaetan Laura (Forvet-kiralık)

Gençlerbirliği’nde 7 isimle yollar ayrıldı. Enes Keskin, Uğur Akdemir ve Muhammed Himmet Ertürk kırmızı-siyahlı camiaya veda ederken Erdal Öztürk ile birlikte genç oyuncular Ulusoy Mert Kabasakal, Mahmut Ceyhun Alyurt ve Miraç Asıltekin alt liglere kiralandı.

Son transferlerle birlikte kadrosundaki yabancı sayısı 11 olan Gençlerbiriği, kurallar gereği bu sayıyı 8’e indirecek. Takıma yeni katılmasına rağmen sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Aias Aosman’dan vazgeçilirken takıma yapılan takviye sayısı da 8’e düşmüş oldu.

Aosman gibi aynı şekilde sakatlığı bulunan Sambou Yatabare ile beklentilerin uzağında kalan Tiago Rodrigues’in sözleşmelerinin feshedileceği veya dondurulacağı öğrenildi.

Kaynak: Gençlerbirliği Haber Ajansı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER