© Sporanki 2010

Gençler'de Özcan Bizati farkı !

Gençlerbirliği’nde bu sezon görev yapan 4. teknik adam olan Özcan Bizati, maç başına elde ettiği 1,75 puanla diğer 3 ismin önünde yer aldı.

Gençlerbirliği, sezona Mert Nobre ile başladıktan sonra sırasıyla Mustafa Kaplan ve Mehmet Altıparmak ile yoluna devam etmişti. Bu 3 isimle 27 maçta 21 puan toplayan ve ligin dibine demir atan Gençlerbirliği, beklediği çıkışı Özcan Bizati ile yakaladı.

Gençlerbirliği’nin başında 8 maça çıkan Özcan Bizati, 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 14 puan topladı. Bu dönemde maç başına 1.75 puan ortalaması yakalayan Özcan Bizati ve futbolcular, kalan 5 maç öncesinde Gençlerbirliği’nin kümede kalma umutlarını devam ettirdi.

Gençlerbirliği’nde bu sezon görev yapan diğer teknik adamlardan Mustafa Kaplan, 14 maçta 14 puan ile maç başına 1 puan, Mert Nobre 7 maçta 5 puan ile maç başına 0.7 puan ve Mehmet Altıparmak 6 maçta 2 puanla maç başına 0.33 puan ortalaması tutturmuştu.

Sio motoru çalıştırdı !

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle 1.5 aya yakın takımdan uzak kalan Gençlerbirliği’nin hücum oyuncusu Giovanni Sio, 13 maç sonra takımıyla ilk 11’de sahaya çıkarken bu sezonki ikinci golünü attı.

Geçen sezon gösterdiği performansın uzağında kalan Giovanni Sio’nun sezonun son bölümünde vereceği katkı büyük önem taşıyor. Sezonun ikinci yarısının başında rahatsızlanan ve takımdan uzun bir süre uzak kalan Sio, Ç.Rizespor karşısındaki oyunuyla kalan 5 maç öncesi umut verdi.

Son olarak sezonun ikinci yarısındaki ilk maç olan Antalyaspor maçında ilk 11 başlayan Sio, daha sonra Konyaspor maçında 30 dakika oynamış ve rahatsızlığı nedeniyle takımdan uzak kalmıştı. Takımının 9 maçını kaçıran Sio, 3 maçta 31 dakika forma giydikten sonra ilk 11’de maça başladı.

Ç. Rizespor maçında ilk 11’de oyhayan Sio, 70 dakika sahada kalırken takımının 2’nci golünü kaydetti. Sezonun 17’nci haftasında Hatayspor ağlarını havalandıran Sio, bu sezonki ikinci golünü kaydetmiş oldu. Sio, bu sezon 14’ü ilk 11 olmak üzere 20 maçta Gençlerbirliği forması giydi.

Übeyd ile ilk galibiyet !

Gençlerbirliği, kalesini Übeyd Adıyaman’ın koruduğu lig maçlarında ilk galibiyetini aldı. Gençlerbirliği kalesini koruduğu 3 maçta galibiyet sevinci yaşayamayan Übeyd, bu mutluluğa 4’ncü maçında ulaştı.

Gençlerbirliği’nin 23 yaşındaki kalecisi Übeyd Adıyaman, Kristoffer Nordfeldt’in yokluğunda bu sezon 4’ncü kez ligde Gençlerbirliği kalesini korudu. Übeyd’in oynadığı maçlarda Gençlerbirliği Galatasaray’a 6-0 ve Trabzonspor’a 2-1 yenilmiş, Kayserispor ile 2-2 berabere kalmıştı.

 

Her maçta tecrübe kazanan Übeyd Adıyaman’ın forma giydiği 4’ncü maçta Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor’u 2-1 mağlup ederek kümede kalma umutlarını son haftalara taşımayı başardı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER