© Sporanki 2010

Gençler'de kamp programı belli oldu, sürpriz gelişmeler var...

Gençlerbirliği Haber Ajansı'nın haberine göre; Gençlerbirliği’nin devre arası kamp programı belli oldu. Kırmızı-siyahlılar 28 Aralık-8 Ocak tarihleri arasında Antalya’da kamp yapacak. Kamp kadrosu ise birçok sürpriz kararı içinde barındırıyor.

28 Aralık-8 Ocak tarihleri arasında Antalya’da kamp yapacak olan kırmızı-siyahlılar, sonrasında Ankara’da çalışmalarına devam edecek. Kampın ilk bölümü için 11 kişilik bir grup Antalya’ya davet edildi.

Sezonun ilk yarısında forma giyen 10 futbolcunun yanı sıra bir süreden bu yana Gençlerbirliği ile antrenmanlara çıkan Hacettepe 1945 futbolcusu Alper Ademoğlu, Antalya kampında yer alacak. Diğer yeni transferlerin de Antalya kampına katılması bekleniyor.

Gençlerbirliği’nin kamp kadrosunda kaleci olarak Atalay Gökçe, savunma oyuncuları Abdullah Şahindere, Metehan Mert, Mert Kula, Gökhan Gül, orta saha oyuncuları Aksel Aktaş, Barış Alıcı, Ataberk Gök, Eralp Aydın ve hücum oyuncusu Gökhan Altıparmak bulunuyor.

Musa Şahindere, Serdarcan Eralp, İlker Karakaş, Arda Tuzcu ve Onur Alp Sarman’ın sakatlıkları bulunurken, sezonun ilk yarısında forma şansı bulan genç futbolculardan 6’sı da Antalya kampı için belirlenen kadroya çağrılmadı.

Ulusoy Mert Kabasakal, Seyit Ali Kahya, Kağan Özkan, Zafer Göktuğ Erdem, Baran Başyiğit ve Hüseyincan Kırıkçı, Antalya kamp kadrosunda bulunmuyor.

Yine kamp kadrosunda bulunmayan Übeyd Adıyaman, Muhammed Bayır, Dmytro Grechyshkin ve Oleksandr Belyaev’in sezonun ikinci yarısında kadroda düşünülmediği ve takım bulmalarının beklendiği iddia edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER