© Sporanki 2010

Gençlerbirliği’ni bekleyen tehlike…

Gençlerbirliği’nde sezon sonu itibariyle 8’i yabancı tam 16 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor. Başkent temsilcisi maddi sıkıntılarla boğuşurken, bu 16 futbolcu diğer takımlarla görüşme hakkına sahip oldu.

Devre arası transfer döneminin gelmesiyle Gençlerbirliği’nin sıkıntıları ikiye katlandı. Maddi sıkıntılar nedeniyle takıma takviye yapmakta zorlanan kırmızı-siyahlıları bir yandan da sözleşmesi sona erecek futbolcuların durumu düşündürüyor. 

Gençlerbirliği’nde sezon sonu itibariyle 16 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor. FIFA kurallarına göre sözleşmesinin sona ermesine 6 aydan kısa bir süre kalan futbolcular, yeni sezon için başka kulüplerle resmen görüşme yapabiliyorlar.

Gençlerbirliği’nin halen kadrosunda 11 yabancı isim bulunurken 8’inin sözleşmesi sona eriyor. Bu futbolcular; Kristoffer Nordfeldt, Daniel Candeias, Giovanni Sio, Zargo Toure, Bogdan Stancu, Piris da Motta (kiralık), Pierre Yves Polomat ve Floyd Ayite.

Sözleşmesi sona erecek yerli futbolcular ise, Sefa Yılmaz, Halil İbrahim Pehlivan, Murat Yıldırım, Ömürcan Artan, Mustafa Seyhan, Yasin Davuş, Abdullah Şahindere ve Kadir Enes Kira.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER