© Sporanki 2010

Gençlerbirliği'ne Afrika'dan süpriz ziyaret

Gine Bissau Futbol Federasyonu'ndan Gençlerbirliği'ne ziyaret

Gine Bissau Futbol Federasyonu Başkanı Carlos Alberto Mendes Teixeira ile Gine Bissau Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Virgínia Mendes da Cruz bugün Gençlerbirliği2ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Federasyon heyetine Hermos Group Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Şahin Susam da eşlik ederken, heyeti  Kulüp Genel Müdürü Ergun Maraşlı ile Sportif Direktör Baki Mercimek ağırladı.

Ergun Maraşlı, kulübün tarihi ve projeleriyle ilgili bilgiler verirken kurulan bir gönül köprüsü oluştuğunu bu köprünün hem kulübe hem de Gine Bissau Futbol Federasyonu'na uzun vadede katkı vermesini umduğunu dile getirdi.

Baki Mercimek altyapı ve A takım  hakkında bilgi verirken kulübün geçmiş yıllarda Afrika kıtasından yaptığı başarılı transferlere de değindi. Uzun vadeli bir planlama ile federasyona üye takımlarla iş birliği yapabileceklerini de söyleyen Mercimek Teixeira’ya ziyaretleri için de teşekkür etti.

Gine Bissau Futbol Federasyonu Başkanı Carlos Alberto Mendes Teixeira, Türkiye’nin en önemli kulüplerinden biri olan Gençlerbirliği’ni ziyaret ettikleri için çok mutlu olduklarını, kulüp tarihinin büyük başarılarla dolu olduğunu, bugün anlatılanlardan sonra kulübün geleceğinin de bu başarılara yakın olduğunu söyledi.

Ziyaretin ardından Carlos Alberto Mendes Teixeira ve Virgínia Mendes da Cruz’a Kulüp Genel Müdür Ergun Maraşlı kırmızı karalı formanın yer aldığı bir hediye paketi takdim etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER