© Sporanki 2010

Gençlerbirliği’nden ANGİAD’a nezaket ziyareti

Gençlerbirliği Asbaşkanı aynı zamanda ANGİAD Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Osman Sungur ve Gençlerbirliği Kongre Üyeleri, ANGİAD Başkanı Ertuğrul Onat’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Gençlerbirliği Sponsorluk ve Gelir Getirici Projelerden Sorumlu Asbaşkanı aynı zamanda ANGİAD Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Osman Sungur ve Gençlerbirliği Kongre Üyeleri, Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Ertuğrul Onat’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde, ANGİAD 6. Dönem Başkanı Faik Gürsel, 7. Dönem Başkanı Murat Aydeniz ile ANGİAD Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri de yer aldı. Gençlerbirliği’ne katkı sağlayacak projeler hakkında fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, aileden Gençlerbirliği sevdalısı olan ANGİAD Başkanı Ertuğrul Onat, önümüzdeki günlerde 100. yılını kutlayacak olan Gençlerbirliği’ne her türlü desteğe açık olduklarını belirtti. ANGİAD Yönetimi’nin misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlerbirliği Asbaşkanı Osman Sungur, “Görüşmede asırlık çınarımız Gençlerbirliği’ni Ankara’nın en popüler spor kulübü olarak daha yukarılara çıkaracak, etkinlikler düzenlenmesi konusunda istişarede bulunduk. Gençlerbirliği Spor Akademisi ve Futbol Okulları projelerinin en kısa zamanda hayata geçirilmesi konusunda da görüş birliğine vardık. Bu bağlamda çok kısa bir zaman içerisinde ANGİAD üyeleri ve Gençlerbirliği camiamızın bir araya geleceği etkinliğin planlarını yaptık. Ankara’nın iki önemli marka değerlerinden olan Gençlerbirliği ve ANGİAD, her daim kendi alanlarında birbirine destek oldular ve bundan sonra da olacaklar” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda Gençlerbirliği Sponsorluk ve Gelir Getirici Projelerden Sorumlu Asbaşkanı Osman Sungur ve Gençlerbirliği Kongre Üyeleri, ANGİAD Başkanı Ertuğrul Onat’a arkasında adının yazılı olduğu 100. yıl formasından takdim etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER