© Sporanki 2010

Gençlerbirliği'nde primler yattı

Gençlerbirliği'nde primlerin yattığı öğrenildi. 

Gençlerbirliği Haber Ajansı'nın verdiği bilgiye göre; Gençlerbirliği’nde, Bandırmaspor galibiyetinin ardından futbolcuların doğrudan soyunma odasına gitmelerinin ardından ortaya çıkan prim kriziyle ilgili olarak gelişme yaşandı. Futbolculara 30 bin TL prim yatırıldığı öğrenildi.

Bilindiği gibi Gençlerbirliği’nin 2-0 kazandığı Bandırmaspor maçının ardından futbolcular galibiyet coşkusunu taraftarla yaşamak yerine soyunma odasına gitmişti. Daha sonra tribünlere gelerek taraftarlarla konuşan futbolcular, ‘Tepkimiz size değil, yönetime’ demişti.

Bandırmaspor maçının ardından yaşanan bu olayın altyapıdan yetişen bazı futbolcular tarafından organize edildiği, takımdaki birçok futbolcunun bundan haberinin olmadığı ve yaşananların nedeninin Bursaspor maçından sonra ödenmeyen prim olduğu öğrenilmişti.

Berabere biten Bursaspor maçından sonra kulüp başkanı Niyazi Akdaş’ın 7500 TL olarak deplasman beraberlik primini soran futbolculara, Tuzlaspor maçındaki kötü futbol nedeniyle prim vermeyeceğini ancak Bandırmaspor’u yenmeleri durumunda daha fazlasını vermeyi taahhüt ettiği ifade edildi.

Niyazi Akdaş’ın verdiği bu sözü tuttuğu ve Bandırmaspor maçının ardından futbolculara 30’ar bin TL prim ödemesi yaptığı öğrenildi. Gençlerbirliği’nde bu sezon futbolcuların maaşları ve primleri düzenli olarak ödendi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER