© Sporanki 2010

Gençlerbirliği'nde Kızılcahamam kampı başlıyor

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde tamamlayan Gençlerbirliği, iki günlük iznin ardından ikinci etap çalışmalarına Kızılcahamam’da devam edecek. 30 Haziran’da sezonu açan kırmızı-siyahlılar, 20 gün boyunca kendi tesislerinde hem teknik, hem taktik hem de fizik kondisyona yönelik farklı antrenmanlar yaptı.

Bugün başlayacak olan Kızılcahamam kampı 5 Ağustos’a kadar sürecek. Başkent temsilcisi bu süreçte yoğun tempolu çalışmalarını sürdürürken, hazırlık maçları oynamayı planlıyor.

TAKIMIN ÜÇÜNCÜ KAPTANI DA AYRILDI

Gençlerbirliği’nde, sezon başında takım kaptanlığına getirilen üçüncü isim de Beştepe’den ayrıldı. Geride kalan sezon Antalyaspor’dan transfer edilen ve 2 yıllık sözleşme imzalanan Brezilyalı savunma oyuncusu Diego Angelo’nun kontratı karşılıklı anlaşma ile sonlandırıldı. Kulüpten yapılan açıklamada Diego’ya hizmetlerinden ve giderken gösterdiği fedakarlıktan dolayı teşekkür edildi. Kırmızı-siyahlı takımda, sözleşmesi sona eren diğer kaptanlar Zargo Toure ve Halil İbrahim Pehlivan, daha önce Beştepe’den ayrılmıştı. Gençlerbirliği alt yapısından yetişen Halil İbrahim Pehlivan, Süper Lig ekibi Gaziantep FK ile sözleşme imzaladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER