© Sporanki 2010

Gençlerbirliği'nde gergin kongre

Gençlerbirliği'nde seçimli olağan genel kurul başladı.

Bilindiği gibi geçtiğimiz hafta olağan genel kurul çoğunluk sağlanamadığı için ertelenmişti. 

Türkiye Karayolları Genel Müdürlüğü’nde yer alan Halil Rıfat Paşa Konferans Salonu'nda gerçekleştiriiyor. 

Kongrede başkan Niyazi Akdaş uzun bir konuşma yaptı.

Borç listesi!

Gençlerbirliği genel kurulu öncesinde üyelere dağıtılan kitapçıkta, şahıs ve kurumlara olan borçlar şekilde paylaşıldı. Kurum ve şahıslara yaklaşık 108 milyon TL, Furman'ın fesih bedeli 8 milyon 800 bin TL, vergi borçları yaklaşık 34 milyon TL olarak görülüyor.

İşte yeni üyelik aidatları!

Gençlerbirliği Genel Kurulu'nda kulüp delegelik aidatları, yıllık 100 TL'den 500 TL'ye çıkarıldı. Üyeliğe ilk giriş ücreti de 250 TL'den 1000 TL'yükseltildi.

Akdaş yönetimi ibra edildi!

Gençlerbirliği'nde Niyazi Akdaş başkanlığındaki yönetim kurulu genel kurula katılan delegeler tarafından faaliyet ve denetim yönünden oybirliğiyle kabul edildi.

Genel kurulda gerginlik!

Gençlerbirliği Genel Kurulu'nda delege Hakan Kaynar'ın konuşması sırasında salonda gerginlik çıktı. Divan Başkanı Hasan Gerçeker'in konuşma süresine müdahalesi sonrası divan kuruluna tepki gösterildi.

Genel kurul üyelerinin bir bölümü herkesin dilediği kadar konuşma yönünde tepkisini gösterdi. Daha sonra sonra bazı üyeler arasında gerginlik yaşanırken, emniyet güçleri ufak çapta müdahalede bulundu. Başkan Niyazi Akdaş'ın ricası üzerine gerginlik son buldu.

Daha sonra şirketleşeme konusuna geçildi. Şirketleşme konusu yoğun tartışmalara sebep oldu. 

Seçimlere tek liste girdi. İşte Niyazi Akdaş'ın listesi...



 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER