© Sporanki 2010

Gençlerbirliği sahaya indi!

 

Gençlerbirliği, 2022-23 sezonu hazırlıkları doğrultusunda ilk çalışmasını yaptı. Teknik direktör Metin Diyadin yönetiminde yapılan antrenmanda transfer için ön anlaşma yapılan futbolcular da yer aldı.

İlhan Cavcav Tesisleri’ndeki ilk antrenmana futbolcular koşunun ardından hafif tempoda çalışma yaptı. Kırmızı-siyahlıların ön anlaşma yaptığı İlkay İşler ve Muhammed Emin Sarıkaya da antrenmanda yer aldı.

Antrenmanda yeni sezon ürün tedarikçisi Nike’nin malzemeleri kullanıldı. İzinli olan bazı futbolcular antrenmana katılmazken, takımda bulunan tüm futbolcuların 28 Haziran’da Kayseri’de başlayacak çalışmalarda yer alması bekleniyor.

Sözleşmesi devam eden yabancı futbolculardan Dmytro ve Tshibola antrenmana katılırken, kısa bir süre önce evlenen Sallalich izinli olduğu için antrenmanda yer almadı. Bonservisinin alınması gündemde olan Ukraynalı Belyaev de antrenmana katıldı.

Kırmızı-siyahlıların ilk antrenmanına geçen sezon U19 takımında yer alan isimlerden Kağan Özkan, Emre Bahçeli ve Berat Can Sebat katıldı. Yine geçen sezonu Hacettepe’de geçiren isimlerden Ataberk Gök, Arda Tuzcu ve Zafer Göktuğ Erdem de antrenmanda yer aldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER