© Sporanki 2010

Gençlerbirliği, Manisa deplasmanında!

Gençlerbirliği, Manisa deplasmanında!

Manisa Futbol Kulübü yarın evinde Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak maçta Oğuzhan Uğurlu görev alacak.

Gençlerbirliği, Manisa FK ile oynayacağı maçın son antrenmanını Manisa FK Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde yaparak maç saatini beklemeye başladı.

Kırmızı-siyahlılarda, Abdullah Durak, Orkun Özdemir ve Shaocong Wu sakatlıkları nedeniyle kadroda bulunmuyor.

Siyah-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Muhammed Ensar ve Mohamed Ofkir, Gençlerbirliği'ne karşı forma giyemeyecek. Karşılaşmanın bilet fiyatları kapalı alt tribün 30, Tarzan tribünü ve misafir tribün 25 TL olarak belirlendi.

HALEF SELEFE KARŞI

Gençlerbirliği ile Manisa FK arasında oynanacak karşılaşmada, kırmızı-siyahlı kulübün son iki teknik direktörü karşı karşıya gelecek.

Sinan Kaloğlu, geçtiğimiz sezon Mustafa Dalcı’dan devraldığı takımı kümede tutmayı başarmıştı.

1.Lig’de play-off hattının içinde yer almak için mücadele eden Gençlerbirliği ve Manisa FK arasındaki karşılaşmada kırmızı-siyahlıların teknik direktörü Sinan Kaloğlu ile bir önceki teknik adamı Mustafa Dalcı bu değişimin ardından ilk kez karşı karşıya gelecek.

Geçtiğimiz sezonun 14. haftasında Gençlerbirliği’nin başına geçen Mustafa Dalcı, oldukça başarısız bir performans sergilemişti. Takımı başında ilk 8 maçını da kaybederek tarihe geçen Dalcı, toplam 16 maçta ise 3 galibiyet alabilmişti.

16 maçta 11 puan ile 0,69 puan ortalamasıyla Gençlerbirliği’nden ayrılan Mustafa Dalcı, kırmızı-siyahlı kulüpte 15 ve daha fazla maça çıkan teknik adamlar arasında en kötü performansı gösteren isim olmuştu.

Mustafa Dalcı, transfer yasağının kaldırılmasının ardından 30 transferin yapıldığı kulüpte dönemin teknik adamı olurken, kötü bir performansla başladığı görevinde sözleşmesine sonradan eklenen tazminat maddesi ile dikkat çekmişti.

Sinan Kaloğlu ise Mustafa Dalcı’dan devraldığı takımla Gençlerbirliği’ni kümede tutmayı başaran isim olarak tarihe geçmişti. Gençlerbirlirliği’nde 0,69 puan ortalaması tutturan Mustafa Dalcı’ya karşılık Kaloğlu, 35 maçta 1,62 ortalama yakalamayı başardı.

Manisa FK’da 7 hafta önce göreve başlayan Mustafa Dalcı 8 puanla 1,14 puan ortalaması yakalamış durumda. Son dönemde düşüşte olan Gençlerbirliği’nde Kaloğlu’nun son 7 haftadaki ortalaması ise toplanan 5 puan sonunda 0,71’de kalmış durumda.

Mustafa Dalcı, Gençlerbirliği’nin başında son maçına geçen sezon şu anda çalıştırdığı Manisa FK karşısında çıkmış ve 2-1 mağlup ayrılmıştı. Dalcı, Gençlerbirliği’nin başındaki ilk maçında ise o dönem Sinan Kaloğlu’nun çalıştırdığı Altay’a 1-0 yenilmişti.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER