© Sporanki 2010

Gaziler 12'den vurdu

15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik Günü anısına Gaziler Engelli Spor Kulübü ve Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi işbirliğiyle Gaziler Okçuluk Müsabakası düzenlendi.

Özel Harekat Başkanlığı Gölbaşı Yerleşkesi Şehit Mustafa Yavaş Spor Salonu’nda düzenlenen organizasyon final müsabakaları ile başladı ve ardından dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlendi. Bu yıl 2.’si yapılan Gaziler Okçuluk Müsabakası’nda 1. olan gazimiz Hüseyin Kırlı’ya kupasını EGM Genel Müdür Yardımcısı Erhan Gülveren ile TSYD Ankara Şubesi Başkanı Ercan Ata verdi. 2. olan gazimiz Mesut Höyük’e kupasını EGM Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Şengül, 3. olan gazimiz Ali Esendağ’a ise kupasını Sosyal Hizmetler ve Sağlık Daire Başkanı Ayşegül Özcan verdi.

Günün anısına TSYD Ankara Şubesi Başkanı Ercan Ata, Asbaşkanlar Mustafa Büyükışık, Bülent Karadaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Burak Ünlü organizasyonda emeği geçen emniyet yetkililerine teşekkür plaketi takdim etti.

Basının da yakından ilgilendiği organizasyonda 15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik gününün önemine vurgu yapıldı. Duygusal bir havada geçen organizasyonda şehitler rahmetle anıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü ve Gaziler Engelli Spor Kulübü yetkilileri organizasyonda emeği geçen TSYD Ankara Şubesi Yönetim Kuruluna sonsuz teşekkürlerini iletti.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER