© Sporanki 2010

Gazi Eğitimspor kupasına kavuştu

U 17 A Ligi 2. Grup’ta şampiyon olan Gazi Eğitimspor şampiyonluk kupasına kavuştu. Gazi Eğitimspor Teknik Sorumlusu Fatih Özdemir Türkiye Şampiyonası’na gidip orada da Ankara’mızı en iyi şekilde temsil edip orada da başarılı olmak istiyoruz” diye konuştu.

2023 – 2024 sezonu U 17  A Ligi 2. Grup’ta şampiyon olan Gazi Eğitimspor şampiyonluk kupasına kavuştu. Grup aşamasını 29 puanla lider olarak tamamlayan Gazi Eğitimspor, oynadığı 12 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik ve bir mağlubiyet elde ederek çok başarılı bir grup performansı sergiledi.  Rakip fileleri 35 kez havalandıran Gazi Eğitimspor grubunun en çok gol atan takımı olurken, kalesinde sadece 5 gol görerek en az gol yiyen takımı unvanını da elde etti. Gazi Eğitimspor, grup şampiyonu olarak U 17 Play Off Grubu’nda Türkiye Şampiyonası’nda Ankara’yı temsil etmek için mücadele ediyor. Toplam 6 takımın mücadele ettiği U 17 Play Off Grubu’nda ilk dört sırayı elde eden takımlar 2023- 2024 U 17 Türkiye Şampiyonası’nda başkent Ankara’yı temsil etme hakkını kazanacak.

Gazi Eğitimspor’un şampiyonluk kupasını Ankara Futbol İl Temsilci Yardımcısı Ercan Tecimer verdi. Tecimer, Gazi Eğitimspor’un başarılı bir performans sergileyerek grup şampiyonu olmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek play off mücadelesinde başarı dileğinde bulundu.

 

‘TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA GİDİP ORADA DA BAŞARILI OLMAK İSTİYORUZ’

Gazi Eğitimspor Teknik Sorumlusu Fatih Özdemir, “U 17 A Ligi 2. Grup’ta iyi  mücadele ettik ve şampiyon olduk. Bugün de Play Off Grubu’nda Türkiye Şampiyonasında Ankara’yı temsil edecek olan takımlardan biri olmak için mücadele ediyoruz. Takımımız çok iyi durumda. İyi hazırlandık. Bundan sonraki süreçte de Türkiye Şampiyonasına gidebileceğimizi düşünüyoruz. Kaliteli bir takım, güzel çocuklar var. Allah yollarını açık etsin. İnşallah bundan sonraki süreçte Türkiye Şampiyonası’na gidip orada da Ankara’mızı en iyi şekilde temsil edip orada da başarılı olmak istiyoruz” diye konuştu.


 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER