© Sporanki 2010

Gazeteciler Cemiyeti’nden TSYD Ankara'ya ziyaret

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin ve beraberindeki heyet Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi’ni ziyaret etti.

Ziyarete Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, Başkan Vekili Savaş Kıratlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Güray Soysal ve Ali Şimşek, Denetim Kurulu Başkanı Doğan Bulgun katıldı.

TSYD Ankara Şubesi Başkanı Ercan Ata ile yönetim kurulunun karşıladığı Bilgin, önümüzdeki sezon Eryaman Stadyumu’nda oynanacak maçlardan birini izleyeceğini söyledi. Eski anıların konuşulduğu ziyarette Başkan Nazmi Bilgin, 19 Mayıs Stadyumu’nda yıllar önce arkadaşıyla birlikte gittiği bir milli maç öncesi kalabalıklar içinden basın kartını göstererek geçerken ceplerindeki ikramiye ve maaşlarını çaldırdıklarını anlattı. Ortak hareket etme kararını yineleyen Gazeteciler Cemiyeti ile TSYD Ankara Şubesi, tesislerin kullanımı konusunda da yardımlaşma kararı aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TSYD Ankara Şubesi Başkanı Ercan Ata, Başkan Nazmi Bilgin ile beraberindeki heyete teşekkür etti.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bilgin, TSYD Ankara Şubesi Başkanı Ercan Ata’ya Türkiye’de Kitle İletişimi Dün, Bugün Yarın isimli kitabı hediye etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER