© Sporanki 2010

Gaetan Loamba Laura antrenmana çıktı

Trendyol 1. Lig’in 22. haftasında deplasmanda Eyüpspor’la karşılaşacak olan başkent ekibi, bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Haftanın son antrenmanına takımın yeni transferi Gaetan Loamba Laura da katıldı.

Gençlerbirliği, Pazartesi deplasmanda Eyüpspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde yapılan antrenmana, kırmızı-siyahlı oyuncular, ısınma koşusuyla başladı. Koordinasyon ve sprint çalışmasıyla devam eden antrenmanda daha sonra 5’e 2 top kapma oyunu ve dar alanda pas çalışmasına geçildi. Haftanın son antrenmanı taktik ağırlıklı çalışma ve yarı sahada oynanan çift kale maçla son buldu.

1 saat süren çalışmalara kırmızı-siyahlı ekibin Yılport Samsunspor’dan sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine kattığı forvet oyuncusu Gaetan Loamba Laura da katıldı.

Ligin 22. haftasında deplasmanda Eyüpspor’a konuk olacak başkent ekibinde cezalı oyuncu bulunmazken; tedavileri devam eden Abdullah Durak, Sambou Yatabare, Tiago Rodrigues ve Aias Aosman kadroda yer almıyor.

Eyüpspor maçı hazırlıklarını tamamlayan kırmızı-siyahlı ekip bugün hava yoluyla İstanbul’a geçecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER