© Sporanki 2010

Formaya hasret kaldılar…

Gençlerbirliği Haber Ajansı'nın (GHA) haberine göre; Gençlerbirliği'nin bu sezon kadroya kattığı savunma oyuncularından Mert Kula 10, Furkan Şeker ise tam 23 maçtır sahaya adım atmıyor. Kırmızı-siyahlılarda yetişen ve altyapı milli takımlarının vazgeçilmezi Abdullah Şahindere ise bu sezon ligde dakika bile almadı.

Ligde son 10 maçtır forma giymeyen Mert Kula, son 13 maçta ise sadece 1 dakika sahada kaldı. (Altınordu maçı) Son olarak 11. haftadaki İstanbulspor maçında forma giyen Furkan Şeker ise çoğu zaman yedek kulübesinde bulunmasına rağmen 23 maçtır hiç oynamıyor.

Gençlerbirliği’nin altyapısından yetişen genç savunma oyuncusu Abdullah Şahindere ise bu sezon adeta kulübeye hapsoldu. Sadece Türkiye Kupası maçlarında forma giyen Abdullah, ligde 24 maç kadroda olmasına rağmen 1 dakika bile forma giymedi.

Sakatlıkları bulunan futbolculardan Belyaev 8, LuaLua 5 maçtır takımdan ayrı durumda bulunuyor. Ligde Adanaspor ve Manisa FK maçlarında toplam 16 dakika sahada kalan Baran Başyiğit 12 maçtır oynamıyor.

Genç hücum oyuncusu Gökhan Altıparmak ise son 12 maçta 4 kez oyuna girerken bu değişikliklerin hepsi uzatma dakikalarında oldu. Gelecek vaad eden orta saha oyuncusu Ulusoy Mert Kabasakal da 8 maçta kadroya girerken 2 maçta toplam 3 dakika sahada kaldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER